Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Χάριετ Γκοτσοπούλου

Μεγάλη θλίψη και σοκ προξένησε από την στιγμή που μαθεύτηκε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε ξαφνικά και απροσδόκητα από τη ζωή μία νέα κοπέλα από την Πάτρα, μία ταλαντούχα μουσικός, η 35χρονη φλαουτίστρια Χάριετ-Θεοδώρα Γκοτσοπούλου.

Η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο της Πάτρας όπου και θα ταφεί.

Συντετριμμένη είναι η μητέρα της Τίνα και τα αδέλφια της, Αλέξης, Μιχάλης, Αθανάσιος. Τραγική φιγούρα η μητέρα της που ήταν και αυτή που την βρήκε νεκρή στο σπίτι και ειδοποίησε το ασθενοφόρο που μετέφερε την άτυχη κοπέλα στο νοσοκομείο του Ρίο, ωστόσο ήταν ήδη αργά και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, η Χάριετ-Θεοδώρα Γκοτσοπούλου ήταν παιδί του Δημοτικού Ωδείου Πατρών όσο και της Μπάντας. Είχε σπουδάσει και αποφοιτήσει από το Δημοτικό Ωδείο με πτυχίο και δίπλωμα στο φλάουτο. Ήταν μαθήτρια της διακεκριμένης σολίστ στο φλάουτο Ιβόνας Γκλίνκα. Η Χάριετ-Θεοδώρα Γκοτσοπούλου είχε ασχοληθεί από μικρή με τη μουσική και την αγαπούσε πολύ.

Κανείς στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 35χρονη γυναίκα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Το ίδιο συντετριμμένη και συγκινημένη είναι και η δασκάλα της Χάριετ, Ιβόνα Γκλίνκα. «Ήταν το καλύτερο παιδί, ανεπιφύλακτα. Την λατρεύαμε. Από τη στιγμή που μάθαμε τι έγινε δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Προσπαθούσαμε να μάθουμε αν πράγματι ήταν αλήθεια ότι έφυγε η Χάριετ από τη ζωή», ανέφερε η κ. Βασιλακοπούλου, υπεύθυνη προγράμματος του Ωδείου.

Για την νεαρή κοπέλα μίλησε και ο μαέστρος της Δημοτικής Μουσικής, Χρήστος Λούκας καθώς η κοπέλα ήταν για αρκετά χρόνια στη Μπάντα (γύρω στα 12) χωρίς ωστόσο να μπορέσει να μονιμοποιηθεί όπως και άλλοι μουσικοί που πλαισίωναν τη Δημοτική Μουσική. «Ήταν ένα φρόνιμο παιδί, μία ταλαντούχα μουσικός, μία αθόρυβη κοπέλα που δεν δημιουργούσε προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο θάνατος της πραγματικά έχει προκαλέσει σοκ και ιδιαίτερη θλίψη καθώς ήταν μία νέα, ταλαντούχα και δημιουργική κοπέλα που μπορούσε να προσφέρει πολλά τόσο στη μουσική όσο και γενικότερα.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ