Live: H κηδεία του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του – Σπαρακτικές σκηνές στο Λος Άντζελες


Κόμπι Μπράιαντ: Πλήθος επωνύμων αλλά και απλών θαυμαστών του μεγάλου αθλητή βρίσκονται στο Staples Center.

Μια μεγάλη τελετή στο Staples Center, όπου ο κόσμος έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει με το δικό του τρόπο τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζιάννα, πραγματοποιείτε σήμερα 24 Φεβρουαρίου.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν επελέγη τυχαία, δεδομένου ότι ο Κόμπι έκανε σπουδαία καριέρα φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 24, ενώ η Τζιάνα έπαιζε με το Νο 2 στην πλάτη. Ούτε βεβαίως η επιλογή του χώρου ήταν τυχαία, αφού στο συγκεκριμένο γήπεδο χωρητικότητας 20.000 ανθρώπων μεγαλούργησε ο Κόμπι ως παίκτης των Λος Αντζελες Λέϊκερς κατακτώντας τίτλους και σπάζοντας μεγάλα ρεκόρ στο NBA.

Η κηδεία

Ο επίλογος στην τραγική ιστορία του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα γράφτηκε την περασμένη Παρασκευή (7/2), όταν πραγματοποιήθηκε η κηδεία πατέρα και κόρης.

Στην τελετή παρευρέθησαν, για να πουν το τελευταίο αντίο, μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι του θρύλου των Λος Άντζελες Λέικερς, που έδωσαν το «παρών» στο κοιμητήριο Pacific View Memorial Park στην Καλιφόρνια.

Όλα αυτά έγιναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού δεν παρευρέθησαν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, σεβόμενοι την επιθυμία της συζύγου του Κόμπι, Βανέσα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ