Απίστευτο βίντεο από τη Μυτιλήνη: Οδηγός αγροτικού προσπαθεί να πατήσει άνδρες των ΜΑΤ


Σε κατάσταση πολέμου βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Μυτιλήνη και η Χίος. Ένα ακόμη συγκλονιστικό βίντεο ήρθε στο φως τις δημοσιότητας όπως και φωτογραφίες που αποτυπώνουν τα όσα έγιναν στα δύο νησιά

Είναι  συγκλονιστικό βίντεο του GRTimes.gr όπου φαίνεται ένας από τους κατοίκους, στη Μυτιλήνη, να κάνει όπισθεν με το αγροτικό του αυτοκίνητο και επιχειρεί να… πατήσει τους άνδρες των ΜΑΤ και να τους ρίξει πάνω στην κλούβα που ήταν εκεί σταθμευμένη.

Επίσης φωτογραφίες εμφανίζουν ρόπαλα με… καρφιά να εκτοξεύονται εναντίον αστυνομικών.

Συγκλονίζει όμως και η φωτογραφία του αστυνομικού ο οποίος πατάει πάνω σε αποκαϊδια. Πρόκειται για τις καμένες στολές και τα ρούχα  τόσο του ίδιου όσο και συναδέλφων του.

Τα ρούχα βρίσκονταν μέσα στις βαλίτσες τις οποίες έκλεψαν οι εξαγριωμένοι κάτοικοι όταν έκαναν ντου προχτές στο ξενοδοχείο όπου έμεναν οι άνδρες των ΜΑΤ. Στη συνέχεια τις έβαλαν φωτιά όπως έγινε και στη Χίο! Μόνο που στην περίπτωση της Μυτιλήνης οι αστυνομικοί απουσίαζαν την ώρα της επιδρομής και έμαθαν εκ των υστέρων τι είχε συμβεί.

 

 

Στα γεγονότα αναφέρεται με νέα ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Όλη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μια μέρα μετά τις αποτρόπαιες επιθέσεις κατά Αστυνομικών στη Μυτιλήνη και Χίο, με οργή και θλίψη πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτή η χώρα κυριαρχείται από τον νόμο της ζούγκλας.

Οι σοκαριστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με ακραίες εκδηλώσεις μίσους κατά των Αστυνομικών, με αμέτρητους τραυματισμούς, με εφόδους σε δωμάτια ξενοδοχείου που διέμεναν συνάδελφοί μας και πυροβολισμούς κατά των διμοιριών, είναι μόνο ένα μέρος του χάους που επικράτησε.

Όσο κι αν ορισμένοι θέλουν να υποτιμηθεί το περιστατικό και να χαθεί στην επικαιρότητα, δεν θα το επιτρέψουμε. Η χθεσινή έκρηξη μίσους δεν ήταν κάτι πηγαίο και αυθόρμητο. Εδώ και καιρό, πρόσωπα που κατέχουν θέσεις ευθύνης, πυροδοτούσαν με δηλώσεις τους το κλίμα και ωθούσαν τους συντοπίτες τους σε εξέγερση. Και τελικά το κατάφεραν. Αλλά αναρωτήθηκαν σε ποιους επιτέθηκαν; Οι κάτοικοι των νησιών εύκολα ξέχασαν ότι εδώ και 5 χρόνια η ευταξία στους τόπους τους διατηρήθηκε αποκλειστικά και μόνο, χάρη στη δράση των διμοιριών και των Αστυνομικών που έχουν σταλεί εκεί από κάθε άκρη της Ελλάδας. Οι Αστυνομικοί των διμοιριών ήταν αυτοί που απέτρεψαν τόσους και τόσους ξεσηκωμούς μεταναστών.

Αλλά δυστυχώς γι’ ακόμη μια φορά αποδείχτηκε ότι στις δύσκολες στιγμές, η Ηγεσία ήταν απούσα κι έκανε σπασμωδικές κινήσεις χωρίς κανένα ουσιώδες αποτέλεσμα. Η Ένωσή μας έχει σωρεία καταγγελιών, στις οποίες περιγράφεται η παντελής εγκατάλειψη των δυνάμεων. Ειδικότερα:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ