Ομολογία – ΣΟΚ: Ο Ερντογάν απελευθερώνει κακοποιούς και τους στέλνει στην Ελλάδα!

Φραγμός στον Έβρο – Έκρυθμη η κατάσταση στα νησιά

Με τα λεωφορεία να έχουν αφήσει χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στο συνοριακό πέρασμα του Έβρου και στα τουρκικά παράλια απέναντι από τα ελληνικά νησιά, σε «κόκκινο» συναγερμό έχουν τεθεί οι ελληνικές Αρχές.

Στον Έβρο δίνεται «μάχη» για να μην περάσουν μετανάστες τα σύνορα, ενώ η προσφυγική ροή στα νησιά έχει αυξηθεί, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι έκρυθμη.

Την ίδια στιγμή, προβληματισμό προκαλούν οι δηλώσεις ατόμων που βρίσκονται ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά τους είναι «ποινικοί».

Μάλιστα ένας από αυτούς σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο εμφανίζεται να λέει: «Ήμουν στη φυλακή, μας απελευθέρωσαν και μας είπαν φύγετε». Στη συνέχεια, ο μετανάστης ανέφερε: «Θα πάω στην Ευρώπη για να σωθώ», σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα halktv. Ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο νεαρός.

Σημειώνεται ότι από χθες κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η Τουρκία έχει αφήσει ελεύθερους μετάναστες και πρόσφυγες που βρίσκονταν υπό περιορισμό σε κλειστά κέντρα με παραβατική συμπεριφορά.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ