Έβρος: Γιατί ρίχνει μπλε μπογιά ο «Αίαντας» στα σύνορα


Μπλε μπογιά εκτοξεύει ο «Αίας», η «Αύρα» της Ελληνικής Αστυνομίας που επιχειρεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Μπλέ μπογιά εκτοξεύει ο «Αίαντας» της Αστυνομίας στους αλλοδαπούς που επιχειρούν κατά μεγάλες ομάδες και σε διαφορετικά σημεία να περάσουν στο ελληνικό έδαφος, από τα σύνορα του Έβρου.

Την τακτική αυτή ακολουθούν οι επικεφαλής των μέτρων που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στα σύνορα,όπως αναφέρει το astynomiko.gr, προκειμένου να εντοπιστούν αμέσως κάποιοι που θα κατορθώσουν να περάσουν μεμονωμένα από κάποια σημεία του φράκτη, από τους αστυνομικούς που περιπολούν σε απόσταση από το θέατρο των επιχειρήσεων, με αποστολή να συλλαμβάνουν όσους περνούν.

Η περιοχή στις Καστανιές παραμένει υπό πολιορκία με τα επεισόδια να είναι συνεχή. Οι μετανάστες βλέπουν την ελπίδα που τους πούλησαν οι τουρκικές αρχές να σβήνει στον Έβρο και έτσι ξεσπούν.

Χθες, εκατοντάδες πρόσφυγες – μετανάστες, που έχουν κατασκηνώσει στις Καστανιές, έκαναν επιθέσεις κατά διαστήματα εκσφενδονίζοντας πέτρες, ξύλα και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο βρισκόταν μπροστά τους, εναντίον των παρατεταγμένων δυνάμεων που προσπαθούσαν να αμυνθούν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ