Μεταναστευτικό: «Ντου» από 1.000 μετανάστες στις Φέρες


Δραματικές στιγμές ζει ο Έβρος από την Παρασκευή, όπου χιλιάδες μετανάστες επιχειρούν με κάθε τρόπο να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα

Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, περίπου 1.000 μετανάστες επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα στον ποταμό Έβρο στην περιοχή των Φερών, ωστόσο στρατός και Αστυνομίας κατάφερε να τους απωθήσει και κανείς να μην περάσει τα σύνορα.

Όπως αναφέρει ο κοινοτάρχης Φερών, κ. Αθανάσιος Πεμούσης, κατά τη διάρκεια της «εισβολής» έπεσαν και πολλές προειδοποιητικές βολές.

Αυτή την ώρα, στο φυλάκιο Καραγώγου στις Φέρες βρίσκονται σε επιφυλακή στρατός, αστυνομία και απλοί πολίτες.

Όπως αναφέρουν, στο Newsbomb.gr αξιωματικοί της ελληνικής Αστυνομίας που βρίσκονται στον ποταμό Έβρο, περίπου 2.000 μετανάστες βρίσκονται στην τουρκική πλευρά.

24.203 μετανάστες επιχείρησαν να μπουν στην Ελλάδα σε 48 ώρες–Συνελήφθησαν 183 άτομα
Ειδικότερα, από τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου (01/03) μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (02/03) οι άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ένοπλων Δυνάμεων που βρίσκονται στην περιοχή του Έβρου απέτρεψαν 24.203 προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα μας και συνελήφθησαν συνολικά 183 άτομα.

Οι συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί σε κέντρα κράτησης μεταναστών και οι καταδικασθέντες (για παράνομη είσοδο) σε καταστήματα κράτησης.

Τα άτομα που δικάστηκαν σήμερα για παράνομη είσοδο στη χώρα καταδικάστηκαν σε τέσσερα έτη φυλάκιση χωρίς αναστολή και 10.000 ευρώ χρηματική ποινή έκαστος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ