Δείτε την 19χρονη που έχει πνεύμονες και καρδιά ηλικιωμένης

Αυτή είναι η Yasmin Swift από το Κεντ της Βρετανίας. Είναι 19 ετών κι όμως έχει πνεύμονες και καρδιά ηλικιωμένης.


Η νεαρή Yasmin πρέπει τώρα να κάνει μεταμόσχευση και στα τρία όργανα.

Η 19χρονη πάσχει από ιδιοπαθή υπέρταση πνευμονικής αρτηρίας.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Βρετανικής Daily Mail, στην αρχή οι γιατροί σάστισαν όταν η πρώην τσιρλίντερ άρχισε να ανεβαίνει σκαλιά αναπνέοντας με δυσκολία και με πόνους στο στήθος.
Πριν από έναν χρόνο έγινε η διάγνωση και η η νεαρή κοπέλα άρχισε να ακολουθεί μια θεραπεία η οποία όμως δεν έχει μπορέσει να λύσει το πρόβλημα της.

Όπως είπε η ίδια:
«Πριν από έναν χρόνο άρχισα να αισθάνομαι άσχημα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω εύκολα. Κυριολεκτικά έμενα από ανάσα όταν ανέβαινα μια σκάλα. Έπρεπε να σταματάω καθώς ήμουν συνέχεια κουρασμένη. Με πονούσε το στήθος μου και τα πόδια μου πρήζονταν, οι γιατροί όμως μου έλεγαν ότι δεν έχω κάτι».

Όσον αφορά την θεραπεία;
«Δεν έκανε πολλά. Το επόμενο στάδιο είναι η μεταμόσχευση πνευμόνων και ίσως καρδιάς. Αλλά κανείς δεν ξέρει πώς θα έρθουν τα πράγματα», όπως είπε η ίδια.

Η Swift μίλησε για το πώς επηρέασε την καθημερινότητά της η πάθηση: «Μου άρεσε να πηγαίνω στο γυμναστήριο και να χορεύω. Τώρα δεν μπορώ να βγαίνω όπως παλιά». Αλλά και οι διακοπές της έχουν επηρεαστεί, καθώς δυσκολεύεται να πάρει ανάσα όταν κάνει ζέστη.

Η νεαρή έχει στόχο να αφυπνίσει τον κόσμο για την πάθησή της, ενώ η οικογένειά της και οι φίλοι της συγκεντρώνουν χρήματα για την Ένωση Πνευμονικής Αρτηριακής Υπέρτασης της Βρετανίας.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ