Εδώ και τώρα προστατέψτε με σωστό τρόπο την χώρα από τους μισθοφόρους του Ερντογάν!


Παρακολουθώντας τις τελευταίες ημέρες τα γεγονότα στον Έβρο βλέπουμε ότι το 99% αυτών που θέλουν να εισβάλλουν με το έτσι θέλω στην Ελλάδα είναι νεαροί, διόλου ταλαίπωροι και φυσικά δεν είναι πρόσφυγες αλλά λιποτάκτες των χωρών τους, καταζητούμενοι, πρώην φυλακισμένοι και πιόνια του Ερντογάν ο οποίος τους κουβαλάει από όλες τις Μουσουλμανικές χώρες αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη και μας τους στέλνει προκειμένου στο εγγύς μέλλον να τους χρησιμοποιήσει για τα επεκτατικά του σχέδια.

γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Όσο για τις λεγόμενες οικογένειες πολλές από αυτές είναι πλασματικές αφού πολλά από τα παιδάκια έχουν αρπαχτεί ή και πουληθεί από τους πραγματικούς τους γονείς για να τα χρησιμοποιούν προκειμένου να μας ευαισθητοποιήσουν.

Γιατί άραγε δεν πάνε από την Βουλγαρία;

Γιατί οι Μαροκινοί δεν επιχειρούν να περάσουν στην Ισπανία που όπως λένε η απόσταση είναι ένα μακροβούτι;

Η εξήγηση είναι απλή και έχει να κάνει με το ότι οι Βούλγαροι και οι Ισπανοί φυλούν πραγματικά τα σύνορα τους.

Η άμεση λύση είναι η ναρκοθέτηση των συνόρων και η προειδοποίηση με πινακίδες στις γλώσσες αυτών που επιχειρούν ότι είναι προσωπική τους ευθύνη για ότι τους συμβεί καθώς και τα πλοία του πολεμικού μας Ναυτικού να απωθούν τις βάρκες στα Τουρκικά παράλια χωρίς να συμμετέχουν σε καμία διάσωση όσων τρυπούν σκοπίμως τις βάρκες που τους μεταφέρουν.

Επίσης ελεύθεροι σκοπευτές να αναπτυχθούν στην συνοριογραμμή του Έβρου και να τραυματίζουν στα άκρα (βιντεοσκοπώντας παράλληλα) όσους βάλλουν με καπνογόνα και χημικά κατά των δυνάμεων μας που προστατεύουν το εθνικό έδαφος.

Ας αρχίσουμε να καταρρίπτουμαι επιτέλους τα drones που εισβάλουν στον εναέριο μας χώρο και ρίχνουν χημικά στους στρατιώτες και τους αστυνομικούς μας.

Όσοι δε μπορέσουν να περάσουν αλλά και αυτοί που είναι ήδη στα νησιά και έχουν τελευταίου τύπου κινητά αλλά όλως τυχαίως έχουν χάσει τα χαρτιά τους… να μεταφέρονται σε ερημονήσια (π.χ Μακρόνησο, Γυάρο κ.α) και εκεί υπό την επίβλεψη του στρατού να γίνεται το ξεκαθάρισμα και αν δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες να απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες.

Δεν είναι θαρρώ δύσκολο να προσλάβουμε κάποιους Σύριους να ακούν (χωρίς απαραίτητα να τους βλέπουν για λόγους ασφαλείας) και να επιβεβαιώνουν ποιοι από τους εισβολείς είναι πραγματικοί συμπατριώτες τους!

Τέλος στους γονείς που έρχονται να γίνεται τεστ DNA και αν δεν είναι πραγματικοί να καταδικάζονται με βαριές ποινές για αρπαγή ανηλίκων.

Φυσικά τα πραγματικά παιδάκια (και όχι οι μαντράχαλοι που δηλώνουν ανήλικοι) να τυγχάνουν της προστασίας μας.

Αν αρχίσουν δε οι Ευρωπαίοι δηλ. οι Γερμανοί (τα κολλητάρια των Τούρκων) να μας κατηγορούν για έλλειψη ανθρωπισμού ας δώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους έχουν ή θα περάσουν παράνομα για να ταξιδέψουν προς την χώρα τους για να τους δώσουν αυτοί άσυλο και τότε να δούμε αν τους δεχτούν!

Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι μέχρι στιγμή οι σύγχρονοι Ες Ες και οικονομικοί δυνάστες της γηραιάς ηπείρου δεν έχουν καταδικάσει αυτή την ενέργεια του φασίστα φίλου τους Ταγίπ σε αντίθεση από τους Αμερικάνους οι οποίοι δήλωσαν ευθέως ότι είναι δικαίωμα της Ελλάδας να υπερασπιστεί τα σύνορα της αλλά και τους Γάλλους οι οποίοι δήλωσαν πρόθυμοι να μας βοηθήσουν και πρακτικά στέλνοντας ακόμη και δυνάμεις!

Πρέπει εδώ και τώρα να βάλουμε ένα τέλος σε όλη αυτή την επικίνδυνη κατάσταση για να αποθαρρυνθούν να έρθουν και άλλοι υπό την επίβλεψη και την προώθηση του Ερντογάν αλλιώς σύντομα θα χάσουμε την Πατρίδα μας και πιθανόν και τις Ζωές μας!

Υποσημείωση
Τα Απάτριδα Εθνομηδενιστικά στελέχη του Σύριζα έστω και τώρα θα πρέπει το λιγότερο να το “Βουλώσουν” γιατί έχουν πολύ μεγάλες ευθύνες (πιθανόν και ποινικές) για αυτήν την κατάσταση.

Οι δε ταλαίπωροι Νησιώτες ας αρχίσουν άμεσα να διώχνουν από τα νησιά τους όλους τους ανθρώπους των ΜΚΟ αλλά και όλους όσους εγχώριους ψευτοανθρωπιστές συμμετέχουν (με μεγάλα οικονομικά οφέλη) στην άλωση της πατρίδας μας!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ