Έβρος: Μετανάστες – εισβολείς μπήκαν σε χωριά – Κλοπές και καταστροφές

Κατάφεραν να εισβάλουν στο ελληνικό έδαφος και να καταστρέψουν ό,τι βρήκαν στο δημαρχείο

Μετανάστες που κατάφεραν να εισέλθουν στην Ελλάδα από περάσματα του ποταμού Έβρου, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας έσπασαν τα παράθυρα της Κοινότητας Μαυροκλησίου και πήραν ότι βρήκαν χρήσιμο γι’ αυτούς.

Αυτό έκανε γνωστό πριν από λίγο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Σουφλίου Δημήτρης Δαρούσης που έφτασε εκεί μετά από ειδοποίηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και υπαλλήλους για να αποκαταστήσουν τις ζημιές από το… πλιάτσικο.

Όπως επίσης γνωστοποίησε, το βράδυ του Σαββάτου άλλοι μετανάστες έσπασαν στο χωριό Ταύρη Σουφλίου το πυροσβεστικό σημείο του οικισμού, σύμφωνα με το evrosnews.gr

Όπως μάλιστα επεσήμανε ο κ.Δαρούσης: «Από χθες αλλά και σήμερα θα συνεχίσουμε τους ελέγχους στα υδραγωγεία του Δήμου για να διαπιστώσουμε αν έχουν παραβιαστεί. Παρακαλούμε τους κατοίκους να μας αναφέρουν αν έχουν διαπιστώσει παραβιάσεις σε εγκαταστάσεις του Δήμου».

Κι αυτό γίνεται επειδή κατά τους προηγούμενους μήνες είχαν εντοπιστεί ζημιές στα υδραγωγεία, απ’ όπου οι μετανάστες έκλεβαν διάφορα πράγματα που τα έθεταν εκτός λειτουργίας.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ