Άγριες Μέλισσες: Θα αποδεχτεί η Δρόσω το σχέδιο της Μυρσίνης για το μωρό;

Πολλές οι ανατροπές στην αγαπημένη μας σειρά Άγριες Μέλισσες. Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι ένα… Θα δεχτεί η Δρόσω το σχέδιο της Μυρσίνης, να μεγαλώσει η Ασημίνα το παιδί ως δικό της;

Η Ελένη δέχεται τη θέση της Προέδρου του συνεταιρισμού, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Θεοδοσίας. Παράλληλα, η Ασημίνα γίνεται έξαλλη με τη Δρόσω που αποδέχτηκε το σχέδιο της Μυρσίνης, όσον αφορά το μωρό της αλλά η Μυρσίνη δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα.

Την ίδια στιγμή, ο Νέστορας σοκαρισμένος απ’ την εξαφάνιση του φίλου του Σαράντη Γεωργαλά προσπαθεί να μάθει τι απέγινε, ενώ ο Κυπραίος ανησυχεί μήπως ανακαλύψουνε την αποτρόπαια πράξη του. Η Ανέτ καταλαβαίνει πως κάτι βαθύτερο υπάρχει ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Μελέτη, ενώ ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή το ένοχο μυστικό του Κλεομένη.

Η Θεοδοσία αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα τόσο για την ίδια, όσο και για τον γάμο της, ενώ ο Μιλτιάδης σοκάρεται από μια αποκάλυψη της Ελένης.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνοντας μαζί της ένα χαρμόσυνο νέο που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειας. Θα είναι, όμως, το ίδιο χαρμόσυνο και για τον Νικηφόρο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here