Πώς τα πρακτορεία της γειτονιάς γίνονται μοντέρνοι χώροι διασκέδασης


Τα τελευταία χρόνια τα πρακτορεία ΟΠΑΠ στις γειτονιές της χώρας αλλάζουν όψη.

Συχνά συναντά κανείς νέα καταστήματα που λίγο θυμίζουν το παρελθόν. Έμφαση δίνεται στην τοποθεσία και το μέγεθος, την εικόνα του καταστήματος, τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και στο προσωπικό. Σύμμαχοι στην προσπάθεια αυτή είναι συνεργάτες του δικτύου καταστημάτων του ΟΠΑΠ, αλλά και νέοι επενδυτές.

Ο Κώστας Σταματίου δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης για πολλά χρόνια και έχει υπάρξει ιδιοκτήτης αρκετών καταστημάτων. Στο τέλος του περασμένου χρόνου αποφάσισε να επενδύσει δημιουργώντας ένα νέο, σύγχρονο κατάστημα ΟΠΑΠ στην περιοχή του, το Χαϊδάρι.

Το μοντέρνο κατάστημα ΟΠΑΠ στο Χαϊδάρι

«Προηγούμενος ιδιοκτήτης του καταστήματος για χρόνια ήταν ένας παιδικός μου φίλος. Έτσι, μου μπήκε αρχικά η ιδέα. Σημαντικό, όμως, ρόλο στην τελική απόφασή μου έπαιξε η σοβαρή προσπάθεια της εταιρείας να εκσυγχρονίσει το δίκτυό της. Με τη βοήθεια των ανθρώπων της καταφέραμε να φτιάξουμε το κατάστημα με βάση τα πρότυπα του προγράμματος REX 2020. Ό,τι πιο σύγχρονο, δηλαδή, στην αγορά», είπε ο κ. Σταματίου.

Δίπλα, μάλιστα, από το κατάστημα ο κ. Σταματίου έχει δημιουργήσει ένα café που, επίσης, ξεχωρίζει, για το μοντέρνο design του. «Ο στόχος μας είναι να λειτουργήσει συνδυαστικά με τα πρακτορείο, ενισχύοντας την εμπειρία των πελατών μας».

«Μέχρι στιγμής η απόδοση της επένδυσης πάει πολύ καλά. Με βάση τις ενδείξεις από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας και τη γενικότερη εμπειρία μου θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ σωστή επιλογή», σχολίασε.

Περιμένοντας το Euro 2020

To κατάστημα έχει την τύχη να βρίσκεται σε έναν πεζόδρομο της περιοχής με πολλή κίνηση. «Όταν ανοίξει ο καιρός θα έχουμε τραπέζια στον πεζόδρομο. Ο κόσμος θα μαζεύεται για να βλέπει στη μεγάλη οθόνη στην είσοδο του καταστήματος τα παιχνίδια του Euro 2020 και θα γίνεται κερκίδα!», είπε με ενθουσιασμό ο κ. Σταματίου.

Όπως εξηγεί, το κατάστημα δεν προσφέρει απλά μια σειρά από τυχερά παιχνίδια, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους πελάτες. «Συνολικά, έχουμε 50 μεγάλες οθόνες τελευταίας τεχνολογίας που συνεχώς αναπαράγουν αθλητικό περιεχόμενο, αγώνες από Ελλάδα και εξωτερικό. Σε συγκεκριμένες γωνιές του καταστήματος ο κόσμος παρακολουθεί τους αγώνες ζωντανά και να στοιχηματίζει live με τα SSBTs (τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού).

Μία από τις στοιχηματικές γωνιές του καταστήματος

Αντίστοιχα, ο ιππόδρομος έχει το δικό του ειδικό χώρο στο κατάστημα με οθόνες που μεταδίδουν ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες. Ειδικά τις Κυριακές με τις ελληνικές ιπποδρομίες ο χώρος αυτός έχει την τιμητική του», είπε.

Ο ειδικός χώρος για τον ιππόδρομο

Εικόνα, χρώμα και άνεση

Ο Γιάννης Ορφανίδης, υπεύθυνος του καταστήματος και πρώην πράκτορας για χρόνια σχολίασε: «Τα σημερινά καταστήματα ΟΠΑΠ είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν. Έχουν αποκτήσει εικόνα, χρώμα και άνεση!».

Εικόνα, χρώμα και άνεση στα νέα καταστήματα ΟΠΑΠ
Η Μαρία Αλεξοπούλου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του καταστήματος, με τον Γιάννη Ορφανίδη, υπεύθυνο του καταστήματος


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ