Έβρος – ΤΩΡΑ: Ακούγονται πυροβολισμοί – Βάζουν φωτιές και ριχνούν χημικά οι Τούρκοι

«Βρώμικος» ο ρόλος των Τούρκων που εφοδιάζουν συνεχώς με πολεμοφόδια τους μετανάστες και ρίχνουν χημικά – Η δημοσιογράφος Νεφέλη Σκαρλίδου βρίσκεται στον Έβρο και μεταδίδει για το Newsbomb.gr όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή.

Εμπόλεμη ζώνη θυμίζουν τα ελληνοτουρκικά σύνορα για 8η μέρα καθώς χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες επιχειρούν να εισέλθουν στην Ελλάδα.

Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία συνεχίζουν να φρουρούν τα σύνορα και να σταματούν τις απόπειρες μεταναστών να μπουν στο ελληνικό έδαφος, ενώ συλλαμβάνουν όσους τελικά βρίσκουν πέρασμα και εισέρχονται στη χώρα μας.

Οι Τούρκοι βάζουν μόνοι τους φωτιές, με στόχο να κατηγορήσουν την Ελλάδα ότι καταστρέφει την τουρκική πλευρά. Στο παρακάτω βίντεο διακρίνονται οι εστίες φωτιάς ενώ ακούγονται και πυροβολισμοί, προειδοποιητικά πυρά από την ελληνική πλευρά.

Τα βίντεο που έρχονται από το πεδίο μάχης στις Καστανιές είναι χαρακτηριστικό και δείχνει τους Τούρκους να ρίχνουν χημικά προς τους Έλληνες στρατιώτες και αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Κοντά στις Καστανιές έχουν ξεσπάσει μικρές εστίες φωτιάς ενώ οι Τούρκοι εξαπολύουν συνεχώς επιθέσεις με πιστόλια φωτοβολίδων και αλεπάλληλες ρίψεις χημικών.

Μία από τις πολλές προσπάθειες προσφύγων και μεταναστών να περάσουν τον φράχτη των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο, δείχνει βίντεο του Newsbomb.gr.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, άτομα που βρίσκονται στην τουρκική πλευρά επιχειρούν να περάσουν στη χώρα μας παιδιά που βρίσκονται μαζί τους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ