Κοροναϊός: Ύποπτο κρούσμα στο Νοσοκομείο Λαμίας


Κοροναϊός: Πρόκειται για νεαρή γυναίκα που είχε ταξιδέψει κι αυτή στους Αγίους Τόπους – Άλλο ένα ύποπτο κρούσμα έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό 

Η 21χρονη γυναίκα που πρόσφατα είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους -όχι όμως με το γκρουπ που επέστρεψε έχοντας σχεδόν στο σύνολό του νοσήσει από τον νέο κοροναϊό- νοσηλεύεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η 21χρονη παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου (7/3) στο ΓΝ Λαμίας χωρίς τα γνωστά συμπτώματα του ιού και νοσηλεύεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τα κοντέινερ εωσότου επιβεβαιωθεί ή όχι η ύπαρξη του covid-19.

Δείγμα της 21χρονης όπως και μιας ακόμη γυναίκας από τη Χαλκίδα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σταλεί στο Ελ. Ινστιτούτο Παστέρ για την επιβεβαίωση ή όχι του κοροναϊού. Για τη γυναίκα από τη Χαλκίδα μάλιστα που δεν είχε ιδιαίτερα συμπτώματα συστήθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα υπάρξουν και οι ανάλογες κινήσεις.

Θυμίζουμε ότι σε κατ’ οίκον περιορισμό έχει τεθεί ήδη το πρώτο επίσημο κρούσμα κοροναϊού στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα σε χωριό της Ιστιαίας.

Τέλος εξετάζεται μία ακόμη πληροφορία για Λαμιώτισσα που ανησύχησε για τον κοροναϊό χωρίς όμως ιστορικό ταξιδιού σε Ιταλία ή Ισραήλ όπως τα άλλα δύο.

Πηγή: lamiareport.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ