Μια ημέρα αφιερωμένη στην Άσπα


Η Ασπα πυροβολήθηκε 2 φορές στο κεφάλι από τον ίδιο της τον πατέρα το 2013.
Απο τότε έως και σήμερα, μαζί με την μητέρα της, δίνουν έναν συνεχόμενο αγώνα για να καταφέρει να ανακάμψει.

Το να παίρνουμε μαθήματα ζωής από τόσο δυνατούς ανθρώπους μόνο ελπίδα και δύναμη μπορεί να μας δίνει.

Ώρα να τους στηρίξουμε και εμείς με τον τρόπο μας.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου, σας περιμένουμε όλους στο URBAN PAW (Τεύθιδος και Περσέως) στον Άλιμο, από τις 10.30 το πρωί έως και τις 17.00 το απόγευμα, είτε μόνους σας, είτε με το κατοικίδιο σας για:

1.Να ρωτήσετε ότι θέλετε επάνω στην εκπαίδευση και να αξιολογηθεί η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας του σκύλου σας από τον εκπαιδευτή σκύλων Πέτρο Εμμανουήλ Μητσάκο.
Οι αξιολογήσεις θα γίνονται κατόπιν ραντεβού. Για να κλείσετε δωρεάν ραντεβού καλέστε στο 6946564471.

2.Να λύσετε απορίες που αφορούν τον μικρό σας φίλο και να ακολουθήσετε πολύτιμες συμβουλές που θα σας κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα από την Jo Anne Foltz.

3.Να ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία έχετε επάνω στην διατροφή του σκύλου σας τον ΣΕΦ για σκύλους Βαγγέλη Ισμιρλή και να δοκιμάσουν τα σκυλάκια σας τις εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητες λιχουδιές της Flydog.

4.Να πάρετε εντελώς δωρεάν την εκπτωτική κάρτα Bully προσφορά από το I-Pet που σας δίνει εκπτώσεις σε αγορές τροφών, αξεσουάρ σκύλων και άλλα πολλά!

5.Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά όπου δοθούν πολλά δώρα!

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες θα διατίθενται δωρεάν και στον χώρο θα υπάρχει κουμπαράς όπου το ποσό που θα μαζευτεί θα δοθεί για την στήριξη της αγαπημένης μας Ασπας.

Σας περιμένουμε όλους, διποδους και τετραποδους!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ