Κοροναϊός – Υπ. Ναυτιλίας: Κανένα μέλος της ομάδας στελεχών που ταξίδεψαν στο Ισραήλ δεν νόσησε

Kανένα μέλος της ομάδας στελεχών του Λιμενικού Σώματος και των πολιτικών υπαλλήλων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που επισκέφθηκε το Ισραήλ, δεν έχει νοσήσει από τον κοροναϊό, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Ναυτιλίας.

Σύμφωνα από την Υγειονομική Υπηρεσία του υπουργείου Ναυτιλίας «Η Ομάδα επέστρεψε μερικές ημέρες πριν χαρακτηριστεί το Ισραήλ ως χώρα μετάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19.

Τα μέλη της τέθηκαν άμεσα εκτός υπηρεσίας για χρονικό διάστημα σύμφωνο με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Δύο μέλη της Ομάδας παραπέμφθηκαν σε νοσοκομεία αναφοράς για εξέταση. Στο ένα δεν πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις από τους αρμόδιους ιατρούς, διότι δεν θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα για τον εν λόγω ιό, ενώ στο άλλο πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις οι οποίες ήταν αρνητικές. Έως και σήμερα, 10 Μαρτίου 2020, που έχουν σχεδόν εκπνεύσει οι δεκατέσσερις ημέρες από την επάνοδο τους από το Ισραήλ, κανένα μέλος της Ομάδας δεν έχει νοσήσει».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, έχει ήδη συσταθεί ομάδα για την αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με το νέο κοροναϊό COVID-19.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here