Κοροναϊός Ιταλία: Ηθοποιός του «Gomorrah» εγκλωβίστηκε με το πτώμα της αδερφής του


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Ο Ιταλός ηθοποιός Luca Franzese, ο οποίος έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά Gomorrah, ανέβασε στο Facebook ένα συγκλονιστικό βίντεο.

Ο ηθοποιός στο βίντεο που ανήρτησε αναφέρει ότι είναι εγκλωβισμένος στο σπίτι του, μέσα στο οποίο βρίσκεται το πτώμα της αδερφής του, το θάνατο της οποίος συνδέει με τον κοροναϊό.

Ο Franzese που ζει στην πόλη της Νάπολης αναφέρει επίσης ότι και ο ίδιος νοσεί από τον ιό. Ο ηθοποιός βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τη σορό της αδερφής του για περισσότερες από 24 ώρες με τον Franzese να καταγγέλλει ότι οι αρχές δεν τους βοηθούν.

«Η αδερφή μου πέθανε χθες, πιθανότατα από τον κοροναϊό και περιμένω απαντήσεις από χθες το βράδυ. Έχουμε καταστραφεί. Η Ιταλία μας εγκατέλειψε. Ας μείνουμε δυνατοί μαζί. Μοιραστείτε αυτό το βίντεο παντού» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξηγεί ότι μετά την αδερφή του Teresa πέθανε από επιληπτική κρίση, την οποία ο ίδιος σχετίζει με τον ιό αναφέροντας επίσης ότι τρία ακόμη μέλη της οικογένειάς του είναι θετικά στον κοροναϊό.

Δείτε το βίντεο του Luca Franzese

Η Ιταλία είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά την Κίνα που έχει πληγεί τόσο σοβαρά από τον ιό. Το ιταλικό ειδησεογραφικό site Open έγραψε ότι μόλις ανέβηκε το βίντεο του ηθοποιού στο Facebook, υπήρξε κινητοποίηση και παρελήφθη η σορός της αδερφής του.

Με πληροφορίες από Independent

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ