Βαριές καμπάνες στον καφετζή και τον κομμωτή – Ο φούρναρης δικάζεται τη Δευτέρα

Βαριές καμπάνες επιβλήθηκαν στους δύο από τους τρεις Ηρακλειώτες επιχειρηματίες που άνοιξαν τα καταστήματα τους και συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost πρόκειται για ένα νεαρό κομμωτή, ένα ιδιοκτήτη καφενείου και ένα ιδιοκτήτη φούρνου με τραπεζοκαθίσματα, οι οποίοι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα υπηρεσίας στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Στους δύο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ.
Στον τρίτο ορίστηκε δικάσιμος τη Δευτέρα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας την περασμένη Πέμπτη απέστειλε εγκύκλιο σε όλους τους εισαγγελείς της χώρας και τους παρέπεμψε στο άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα, στο οποίο προβλέπονται αυστηρές ποινικές κυρώσεις για όσους παραβιάζουν τα μέτρα που έχουν διαταχθεί προκειμένου να αποτραπεί η διάδοση της επικίνδυνης νόσου.

Από νωρίς το πρωί μεικτά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ στο Ηράκλειο προχωρούν σε ελέγχους προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τηρούνται τα έκτακτα μέτρα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και όσοι συλλαμβάνονται να παρανομούν θα οδηγούνται στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλα τα τελευταία αστυνομικά νέα στο www.policenews.eu

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here