Κορονοϊός: Κλείνουν όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά με εντολή του πρωθυπουργού

«Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων», αναφέρει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γεμάτες οι παραλίες
Τι κι αν οι διαφημιστικές καμπάνες του ΕΟΔΥ προτρέπουν τους πάντες να μην βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους, τι κι αν τα αδιευκρίνιστης προέλευσης κρούσματα συνεχώς αυξάνονται, κάποιοι προτίμησαν -και- σήμερα να μην υπακούσουν στις οδηγίες.

Πολλοί ήταν εκείνοι που, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και την άνοδο της θερμοκρασίας, απόλαυσαν σαν να μην συμβαίνει… το παραμικρό στη χώρα μας, τον ήλιο και την θάλασσα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με το notiareport.gr, τα εισιτήρια που έκοψε από το πρωί του Σαββάτου η πλαζ της Βουλιαγμένης ανέρχονται σε 2.500 με τους λουόμενους να ξεπερνούν τους 3.000. Λιγότερος κόσμος -περίπου 150- βρέθηκε στην οργανωμένη παραλία της Βάρκιζας ωστόσο στην ελεύθερη ανατολική παραλία της Βάρκιζας οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 500.

Στις παραλίες της Αττικής βρέθηκαν το μεσημέρι πολλοί Αθηναίοι, παρά τα πολύ αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφαλίσε το News 24/7 από τη Βάρκιζα, υπήρξε μεγάλος αριθμός ανθρώπων που αγνοώντας τα μέτρα της κυβέρνησης βρέθηκαν όλοι μαζί και σε πολύ μικρή απόσταση συμμετέχοντας σε αθλητικό event.

Στις φωτογραφίες φαίνονται επίσης πολλά παιδιά ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που δοκίμασαν και μία βουτιά.

Κορονοϊός: Κλείνουν οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα

Παραλίες όπως αυτή του Αστέρα Βουλιαγμένης, της Ακτής Βουλιαγμένης, αλλά και η Λίμνη της Βουλιαγμένης υποδέχθηκαν από το πρωί του Σαββάτου εκατοντάδες κόσμου.

Κορονοϊός: Κλείνουν οργανωμένες παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ