Κορονοϊός – Airbnb: Ιδιοκτήτες προσφέρουν δωρεάν καταλύμματα σε εργαζόμενους σε νοσοκομεία


Κορονοϊός: Την αλληλεγγύη τους προς τους εργαζόμενους σε νοσοκομεία, δείχνουν πολίτες οι οποίοι διαθέτουν διαμερίσματα σε μεγάλα αστικά κέντρα, τα οποία και διαθέτουν μέσω Airbnb.

Συγκεκριμένα, αρκετοί είναι αυτοί οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν τα διαμερίσματά τους, προκειμένου να στεγάσουν ανθρώπους που παλεύουν στην πρώτη γραμμή με τον κορονοϊό.

Δείτε σχετικές αναρτήσεις:

Σε μια παρόμοια κίνηση προχώρησε και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαχειριστών Ακινήτων (ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.) «για να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας για τον περιορισμό του κορωνοϊού στη χώρα μας» Ο ΠΑ.ΣΥ.ΔΑ. διαθέτει «καταλύματα για τις στεγαστικές ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει η κυβέρνηση για την στελέχωση των νοσοκομείων μας. Η διάθεση των καταλυμάτων θα γίνει από τα μέλη μας εντελώς δωρεάν με μόνη υποχρέωση την πληρωμή των παγίων εξόδων (ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα, κ.λ.π.).

Για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει δικτυακή εφαρμογή που θα ανακοινώσει αμέσως μετά τις προσλήψεις, για να βοηθήσει τα ενδιαφερόμενα μέρη να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους (μέλη μας η μη) που επιθυμούν να παραχωρήσουν το κατάλυμά τους για αυτό τον σκοπό, να μας ενημερώσουν για να το καταχωρήσουμε στην πλατφόρμα. Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο τα μέλη μας όσο και οι ενδιαφερόμενοι γιατροί και νοσηλευτές, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας με email στο [email protected]».

Δείτε την ανάρτηση:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ