Κορονοϊός: «Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες» – Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ο Κικίλιας

Κορονοϊός:  Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να δει πώς εφαρμόζεται το σχέδιο για της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας

«Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες. Έχουμε ατομική αευθυνη να προστατέσουμε τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που κινδυνεύουν από την κρίση δημόσιας υγείας που διανύουμε».

Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια μετά την επίσκεψης του στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης

Επισκέφθηκα το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και είδα από κοντά, πώς εφαρμόζονται στην πράξη οι κανόνες και τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια γιατρών, νοσηλευτών, παραϊατρικού προσωπικού και, κυρίως, των πολιτών.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελο Ρούφο, τον Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρη Τσαλικάκη, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, όλο το προσωπικό, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.

Θέλω να επαναλάβω, ότι οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες είναι κρίσιμες και πρέπει όλοι να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη. Να προσέξουμε τους εαυτούς μας, να προσέξουμε τις οικογένειές μας, κυρίως να προσέξουμε τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που κινδυνεύουν από αυτή την κρίση της Δημόσιας Υγείας.

Και βέβαια, θέλω να τονίσω ότι ο νομός Έβρου, αυτή η ακριτική περιοχή, έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία για εμάς. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο βρίσκομαι σήμερα εδώ.

Καταλαβαίνουμε ότι ο Έβρος αντιμετωπίζει δύο κρίσεις μαζί.

Όλη η Ελλάδα το αναγνωρίζει, συμπάσχει μαζί σας και στηρίζει την προσπάθειά σας.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ