Γεννηματά για κορονοϊό: Η κυβέρνηση να εξασφαλίσει αντιδραστήρια – Να μην σταματήσουν τα τεστ


Στηρίζουμε απόλυτα την εφαρμογή όλων των αναγκαίων μέτρων που αποφασίζονται από τους αρμόδιους. «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και τηρούμε, όλοι ανεξαιρέτως, τα μέτρα, αναφέρει σε δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά ζητά από την κυβέρνηση να προμηθευτεί τα αναγκαία αντιδραστήρια και να εντάξει τα ιδιωτικά εργαστήρια στον σχεδιασμό του κράτους με ενιαίο καθορισμό του κόστους.

«Σύμφωνα με τις οδηγίες και τις πρόσφατες επίμονες εκκλήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, επιβάλλεται να γίνονται όλα τα αναγκαία τεστ, είναι το κλειδί για να παρακολουθείται συστηματικά και αξιόπιστα η διασπορά του ιού», αναφέρει σε δήλωσή της η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και προσθέτει «η Κυβέρνηση κατά προτεραιότητα να προμηθευτεί τα αναγκαία αντιδραστήρια. Είναι ώρα όλα τα εργαστήρια δημόσια και ιδιωτικά να ενταχθούν στο σχεδιασμό του Κράτους, με ενιαίο καθορισμό του κόστους του τεστ. Τα αναγκαία τεστ δεν πρέπει να κοπούν, δεν αποτελούν προνόμιο των λίγων και δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενο κερδοσκοπίας».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής υπογραμμίζει πως το ΚΙΝΑΛ στηρίζει απόλυτα την εφαρμογή όλων των αναγκαίων μέτρων που αποφασίζονται από τους αρμόδιους.

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» και τηρούμε, όλοι ανεξαιρέτως, τα μέτρα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ