Κορονοϊός – «Σπίρτο ασφαλείας»: Το viral βιντεάκι με τις αποστάσεις ασφαλείας για τον Covid-19

Οι, με έδρα το Λος Άντζελες, καλλιτέχνες Juan Delcan και Valentina Izaguirre δημιούργησαν, με ένα έξυπνο κινητό, ένα συντομότατης διάρκειας βίντεο με κινούμενες φιγούρες στο οποίο χρησιμοποιούν σπίρτα για να οπτικοποιήσουν τα ευεργετικά αποτελέσματα τού να κρατούμε στον χώρο απόσταση από τον πλησιέστερο σε εμάς, συμβάλλοντας έτσι στη μη μετάδοση του κορονοϊού.

Στο βίντεο, το οποίο έχει ήδη γίνει viral -πάνω από 3 εκατομμύρια views- μια σειρά από σπίρτα παίρνουν φωτιά το ένα μετά το άλλο έως ότου ένα βγαίνει από την ουρά και η φωτιά σταματά.

Έμπνευση γι’ αυτό το βίντεο ήταν μια φωτογραφία, η οποία το Σαββατοκύριακο γέμισε το Instagram: σπίρτα αντιπροσώπευαν υγιείς ανθρώπους έως τη στιγμή που τα άναβαν και καθώς ήταν κοντά το ένα στο άλλο, η φωτιά μεταδιδόταν. Ένα σπίρτο βγαίνει από την ουρά και η φωτιά σταματάει να εξαπλώνεται.

Δείτε το viral βίντεο:

Σκηνοθέτης του τρισδιάστατου κλιπ ήταν ο 54χρονος Delcan, ενώ η Valentina Izaguirre σχεδίασε τα σκηνικά.

Στον λογαριασμό του Juan Delcan στο Instagram μπορεί κανείς να δει ότι το ντουέτο εδώ και περίπου έναν χρόνο δημιουργεί κλιπ με σπίρτα στα οποία συνήθως παρουσιάζονται καθημερινές σκηνές του τύπου «πάω γυμναστήριο», «περνάω μια μέρα στο λούνα παρκ» ή, «πάω βόλτα με το αυτοκίνητο».

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ