Κορονοϊός: Έκτος νεκρός στην Ελλάδα


Κορονοϊός: Αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση από το υπουργείο Υγείας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, πρόκειται για έναν 70χρονο άνδρα ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Φέρεται να άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης (18/03) και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του βγήκαν σήμερα και να επιβεβαιώνουν ότι είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η σύζυγός του με ηπιότερα συμπτώματα.

Είναι ο τρίτος θάνατος από τον κορονοϊό στην Καστοριά. Η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από το υπουργείο Υγείας.

Στα 418 τα κρούσματα
Χθες, Τετάρτη κατά την καθιερωμένη ενημέρωση από τους αρμόδιους, ανακοινώθηκαν 31 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό των ασθενών με κορονοϊό στη χώρα μας στα 418.

Τα 64 από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αφορούν πιθανή εγχώρια μετάδοση.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 79 ασθενείς, οι 13 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Όλοι λαμβάνουν αντι-ιική θεραπεία. Παράλληλα, 14 άνθρωποι έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία.

Τα περισσότερα κρούσματα εξακολουθούν να σημειώνονται στην Αθήνα ενώ έχουν μέχρι τώρα ελεγχθεί περισσότερα από 6.000 εργαστηριακά δείγματα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ