Κορονοϊός στην Ελλάδα: Δείτε LIVE την ανακοίνωση των νέων οικονομικών μέτρων


Στην ανακοίνωση μιας τρίτης δέσμης οικονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας προχωρούν αυτή την ώρα οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Οι ανακοινώσεις πραγματοποιούνται στο κτήριο του υπουργείου Οικονομικών, χωρίς τη δυνατότητα προσέλευσης δημοσιογράφων, λόγω των μέτρων ανάσχεσης της διάδοσης του κορονοϊού.

Δείτε LIVE τις ανακοινώσεις από το ΥΠΟΙΚ:

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός, κατά το τηλεοπτικό του διάγγελμα το απόγευμα της Πέμπτης (19/03), διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί κανονικά το δώρο του Πάσχα αλλά άφησε ανοικτό το ποια χρονική περίοδο θα καταβληθεί. «Το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί στο ακέραιο από όλους τους εργοδότες προς όλους τους εργαζόμενους, όπως ακριβώς το δικαιούνται. Ο ακριβής χρόνος καταβολής του θα ανακοινωθεί από τα συναρμόδια Υπουργεία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η κυβέρνηση προωθεί ρυθμίσεις που θα διευκολύνουν τις ηλεκτρονικές πληρωμές των λογαριασμών ρεύματος και θα αντιμετωπίζουν τις όποιες επιπτώσεις στην αγορά και τους καταναλωτές χωρίς επιβάρυνση των προμηθευτών.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ