Κορονοϊός: Έκκληση Κικίλια – «Δείξτε φιλότιμο και ανθρωπιά, μείνετε σπίτι»

Ο Υπουργός Υγείας ζήτησε για πολλοστή φορά να μείνουν οι πολίτες σπίτια τους και να μην ταξιδεύουν σε νησιά αλλά και στα εξοχικά τους.

Ο Βασίλης Κικίλιας για ακόμη μια φορά συνέστησε στον κόσμο να παραμείνει σπίτι και να μην ταξιδέψει στα εξοχικά του, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Σε δήλωση του πριν λίγο, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι «είμαστε στο τέλος μιας κρίσιμης εβδομάδας. Τα νοσοκομεία μας ενισχύονται καθημερινά με νέες κλίνες, με προσωπικό, νοσηλευτές και γιατρούς.» Ο υπουργός Υγείας ευχαρίστησε εκ νέου «το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, τα παραϊατρικό προσωπικό, τους διασώστες του ΕΚΑΒ. Τους είμαστε ευγνώμονες» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Κικίλιας επισήμανε «τώρα πρέπει να επιδείξουμε φιλότιμο, ανθρωπιά» ενώ απευθυνόμενος στους πολίτες σημείωσε ότι πρέπει να καταλάβουν ότι «δεν μπορούμε να μετακινούμαστεε στα νησιά, στα εξοχικά μας. Είναι η ώρα ευθύνης για όλους μας, πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δήλωση του Υπουργού Υγείας έγινε την ώρα που στα διόδια της Ελευσίνας σχηματιζόταν ουρά δεκάδων μέτρων από Αθηναίους που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα…

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ