Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν διαγνώστηκε με κορονοϊό


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις:Θετικός στο ειδικό τεστ για τον κορονοϊό βγήκε, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο καταδικασθείς για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Ο κρατούμενος στις φυλακές της Νέας Υόρκης, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 23 ετών, φέρεται να έχει τεθεί σε καραντίνα εντός του σωφρονιστικού κέντρου.

Υπεύθυνοι των φυλακών έκαναν νωρίτερα γνωστό ότι δύο κρατούμενοι είναι φορείς κορονοϊού.

Στη συνέχεια, εκπρόσωπος του Γουάινσταϊν, ο οποίος μίλησε στη βρετανική Sun, επιβεβαίωσε ότι ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Χόλυγουντ υποβλήθηκε σε ειδική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δύο κατηγορίες – 23 χρόνια

O 67χρονος πρώην κινηματογραφικός παραγωγός καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκισης από δικαστήριο της Νέας Υόρκης καθώς κρίθηκε ένοχος για δύο κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης.

Η πρώτη ποινή φυλάκισης 20 ετών του επιβλήθηκε για την κατηγορία ότι υποχρέωσε σε στοματικό σεξ τη βοηθό παραγωγής Μίριαμ Χάλεϊ, το 2006.

Η δεύτερη ποινή φυλάκισης 3 ετών, η οποία προστέθηκε στην πρώτη, σχετιζόταν με την υπόθεση βιασμού μίας άλλης γυναίκας.

Τουλάχιστον 100 γυναίκες έχουν κατηγορήσει δημοσίως τον πρώην παντοδύναμο άνδρα του κινηματογράφου.

Όπως αποδεικνύεται, από τις γυναίκες που κατέθεσαν, ο Γουάινσταϊν εκμεταλλευόταν το όνειρο για καριέρα στην ηθοποιία και με υποσχέσεις επιχειρούσε βιαίως να δελεάσει νεαρές να συμμετάσχουν σε σεξουαλικές πράξεις.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ