Κορονοϊός – Διευθύντρια στο «Σωτηρία»: «Και οι νέοι νοσούν, κανείς δεν είναι άτρωτος» (vid)

Κορονοϊός: «Οι νεαρότερες ηλικίες δεν θα πρέπει να παίρνουν αψήφιστα τον κορονοϊό» προειδοποίησε η Διευθύντρια της έβδομης πνευμονολογικής στο νοσοκομείο Σωτηρία Μίνα Γκάγκα.

«Έχω 29χρονη άρρωστη στην κλινική» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Γκάγκα στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως «κανείς δεν είναι άτρωτος».

«Έχουμε δει να χάνονται και πολλοί νέοι άνθρωποι με γρίπες και με πνευμονίες και νέοι άνθρωποι μπορεί να νοσήσουν», τόνισε, υπογραμμίζοντας πως αυτό πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας στην αντιμετώπιση του νοσήματος.

«Μπορεί ο νεαρότερος οργανισμός να ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα στις λοιμώξεις του αναπνευστικού, ωστόσο κάθε χρόνο στη γρίπη χάνουμε πολλοί κόσμο, και δεν είναι όλοι πολλοί μεγάλοι», υπογράμμισε. Όπως ανέφερε πάντα υπάρχουν περιπτώσεις νεαρών ασθενών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, στις οποίες ο ιός γίνεται τοξικότερος ή το ανοσοποιητικό τους δεν είναι τόσο δυνατό.

«Δεν πρέπει να τρομάξουμε αλλά πρέπει να έχουμε το νου μας» επεσήμανε προσθέτοντας τη σημασία τόσο του να μένουμε σπίτι όσο και να προσέχουμε όταν βρισκόμαστε έξω από αυτό.

Δείτε τις δηλώσεις της κυρίας Γκάγκα:

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ