Κορονοϊός – Επίδομα 800 ευρώ: Σε λειτουργία η πλατφόρμα στο Π.Σ. Εργάνη για τους εργοδότες


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Τέθηκε τα μεσάνυχτα σε λειτουργία η δυνατότητα υποβολής των απαραίτητων εντύπων στο Π.Σ. Εργάνη για τις επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη λειτουργία τους βάσει κρατικής απόφασης ή που πλήττονται βάσει ΚΑΔ προκειμένου να δηλώσουν την κατηγορία στην οποία εντάσσονται, τους εργαζόμενους που οι συμβάσεις τους τέθηκαν σε αναστολή, όπως είχε προαναγγείλει το βράδυ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμέμενεται να ανοίξει και η δεύτερη συνοδευτική πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr που αφορά τους εργαζομένους.

«Τέθηκε πριν λίγο σε πλήρη παραγωγική λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα ΕΡΓΑΝΗ για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας! Όπως είχαμε υποσχεθεί! Ένα δύσκολο και χωρίς προηγούμενο εγχείρημα δημιουργήθηκε από μηδενική βάση σε ελάχιστο χρόνο για την στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων», αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Στην πλατφόρμα, θα μπορούν να ενταχθούν οι εργοδότες – οι επιχειρήσεις, ενώ οι εργαζόμενοι θα υποβάλουν την αίτησή τους από την 1η Απριλίου, διευκρίνισε ο υπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ