Κορονοϊός: Τρίτος νεκρός στην Ελλάδα μέσα σε 24 ώρες – 25 τα θύματα του φονικού ιού στη χώρα μας


Κορονοϊός: Μεγαλώνει ο αριθμός των θυμάτων από τον κορονοϊό στην Ελλάδα

Οι νεκροί στη χώρα μας ανέρχονται πλέον στους 25.

Μετά την είδηση για τον θάνατο του 46χρονου ανθυπασπιστή στην Αλεξανδρούπολη, πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλοι δυο συμπολίτες μας, ένας 64χρονος και ένας 70χρονος, έφυγαν σήμερα νικημένοι από τον κορονοϊό.

Ο 64χρονος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, γιος του 90χρονου που ήταν ο πρώτος νεκρός από την Δαμασκηνιά.

Ο 70χρονος έχασε τη ζωή του στον Ευαγγελισμό το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, είχε υποκείμενα νοσήματα, ήταν κάτοικος Γλυφάδας και συμπτώματα κορονοϊού έχει εμφανίσει και η σύζυγός του.

46χρονος στρατιωτικός το 23ο θύμα

Το πρωί της Πέμπτης ο αριθμός της λίστας των θυμάτων είχε φτάσει στα 23, καθώς έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ένας στρατιωτικός ηλικίας 46 ετών, με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.

Ο άτυχος άνδρας είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό πριν από μερικές ημέρες και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παθολογικά παχύσαρκος.

Πρόκειται για τον πρώτο στρατιωτικό θύμα του κορονοϊού, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ’ ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του ανθυπασπιστή.

Μάλιστα είναι ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα μετά τον 42χρονο Γερμανό επισκέπτη καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου, ο οποίος μάλιστα δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται πως στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης κατέληξε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ακόμη ένα άτομο από κορονοϊό, ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο.

Μάλιστα στη συνέχεια ολόκληρος ο ορεινός οικισμός τέθηκε σε καραντίνα για 14 ημέρες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ