Διπλό χτύπημα για την οικογένεια Βαρθακούρη: «Εύχομαι να ξυπνήσουμε από αυτόν τον εφιάλτη» (pics)


Οικογένεια Βαρθακούρη: Μια απροσδόκητη εξέλιξη περίμενε την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη

Το ζευγάρι που χάρισε γέλιο στους τηλεθεατές μέσω των τσακωμών του στο Globetrotters μένουν εκτός τηλεόρασης αφού οι εκπομπές τους στον Alpha και τον ΣΚΑΪ αναβάλλονται λόγω κορονοϊού.

Ήταν απροσδόκητα δυσάρεστη η εξέλιξη της τηλεοπτικής σεζόν για το ζευγάρι που χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές στο κοινό μέ­σω του «Globetrotters». Ενώ ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τις εκ­πομπές τους, Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη έμειναν εκτός Tv λόγω κορονοΐού.

Τα γυρίσματα της νέας εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» έχουν… παγώσει κι ενώ η εκπομπή ήταν να ξε­κινήσει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου η πρεμιέρα της έχει αναβληθεί επ’ αόριστον.

Απόλυτα λογικό, αφού η παρουσιάστρια θα έπρεπε να έχει καθημε­ρινή εκπομπή με τον κόσμο για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής. Κι ενώ εκείνη περιμένει να χτυπήσει το κουδούνι του Αlpha, για τον Χάρη Βαρθακούρη τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» δεν πρόκειται να ανοίξει την πόρτα του, του­λάχιστον για φέτος. Το «Big Brother» αναβλήθηκε κι αυτό λόγω κορονοϊού και όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και μάλ­λον παίρνει παράταση για το φθινόπωρο.

Άλλη μια λογική εξέλιξη, καθώς πρόκειται για μεγάλη πα­ραγωγή, στην οποία δουλεύουν πολλοί τεχνικοί και μέλη της συντακτικής ομάδας.

Κι ενώ βρίσκεται σε απόλυτη καραντίνα, το ζευγά­ρι μίλησε πριν από λίγες μέρες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Δεν πάμε που­θενά! Να πω την αλήθεια, μου λεί­πουν τόσο πολύ οι γονείς μου, που δεν μπορούμε να πάμε να τους δούμε, γιατί είναι και μεγαλύτεροι άνθρωποι. Είμαστε αυστηρά μέσα και ενημερωνόμαστε κάθε μέρα» σημείωσε χα­ρακτηριστικά η Αντελίνα στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Ευχαριστούμε που είστε στην πρώτη γραμμή, ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους, τους γιατρούς και τους υπαλλή­λους στα σούπερ μάρκετ. Όσους ανθρώπους τώρα είναι έξω», πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα η ξανθιά παρουσιάστρια κάλεσε το σύζυγο της, Χάρη Βαρθακούρη, να χαιρετίσει τους τηλεθεατές του Alpha.

Όμως, στη συνέχεια ανέφερε: «Εύχομαι να ξυπνήσουμε από αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε, όσο πιο γρήγορα είναι εφικτό. Μένουμε στο σπίτι, τηρούμε κατά γράμμα όποια εντολή δίνεται και κά­νουμε υπομονή».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ