Κορονοϊός: Θετικός στον ιό ο Μπόρις Τζόνσον

Britain's Prime Minister Boris Johnson is seen during a news conference at the end of the G7 summit in Biarritz, France, August 26, 2019. REUTERS/Dylan Martinez

Κορονοϊός: Θετικός βρέθηκε ο Μπόρις Τζόνσον στον κορονοϊό. Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter

Στην ανακοίνωσή του ο Βρετανός πρωθυπουργός έγραψε πως πλέον θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, αλλά θα συνεχίσει να ηγείται της κυβέρνησης, ενώ θα μάχονται κατά του ιού.

Όπως έγινε γνωστό έχει ήπια συμπτώματα και αναμένεται να τεθεί σε καραντίνα στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Οπως έγινε γνωστό, ο Τζόνσον θα εξακολουθήσει να ηγείται της κυβερνητικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση του ιού μέσω τηλεδιασκέψεων.

Εντούτοις, τα νέα αυτά υπογραμμίζουν τους φόβους ότι η κρίση στην Μεγάλη Βρετανία κλιμακώνεται. Θα υπάρξουν επίσης ανησυχίες ότι ενδέχεται να έχουν μολυνθεί άλλοι ανώτεροι υπουργοί, ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης.

Στο βίντεο που δημοσίευσε αναφέρει: «Γεια σας, θέλω να σας μεταφέρω κάτι που συμβαίνει σήμερα, το οποίο είναι ότι έχω αναπτύξει ήπια συμπτώματα κορονοϊού, δηλαδή λίγο πυρετό και έναν επίμονο βήχα.

Μετά από συμβουλές των ιατρών μου έκανα το τεστ και αυτό έχει βγει θετικό, έτσι δουλεύω από το σπίτι, είμαι απομονωμένος.

«Αυτό είναι εξ ολοκλήρου το σωστό που πρέπει να κάνουμε αλλά δεν αμφιβάλλω ότι μπορώ να συνεχίσω χάρη στη μαγεία της σύγχρονης τεχνολογίας να επικοινωνήσω με όλη μου την κορυφαία ομάδα για να οδηγήσω την εθνική μάχη πίσω από τον κορονοϊό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ