Κορονοϊός: Θετική και η μητέρα του βρέφους στην Καστοριά

ΚορονοϊόςΤο μωρό γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου στο Νοσοκομείο των Γρεβενών και δεν νοσηλεύτηκε καθόλου, καθώς δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, θετική στον κοροναϊό είναι και η μητέρα του βρέφους που γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου στο Νοσοκομείο των Γρεβενών. Μητέρα και βρέφος νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και είναι και οι δύο σε πολύ καλή κατάσταση με το βρέφος μάλιστα να θηλάζει.

Όπως ανέφερε και το πρωί ο Δημήτρης Ψευτογκάς, πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών «μεταδώσεις ενδομήτριες έχουμε σε άλλους ιούς, ηπατίτιδα C, HIV. H μόλυνση είναι μετά τη γέννηση του παιδιού». Δεν υπάρχει περίπτωση να κόλλησε στη μήτρα σημείωσε μιλώντας στο prlogos. Το μωρό γεννήθηκε στο Νοσοκομείο των Γρεβενών και δεν νοσηλεύτηκε καθόλου, έμεινε μόνο δύο μέρες, αφού δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Επέστρεψε λοιπόν στο σπίτι του στην Καστοριά και εκεί πιθανόν νόσησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ήδη ιχνηλάτηση των συγγενών του , ακόμα και του μικρού αδελφού του και θα παρθούν δείγματα. Να σημειώσουμε ότι πολλές γέννες γίνονται στο Νοσοκομείο των Γρεβενών από την Καστοριά, όπως την Τρίτη που έγιναν δυο καισαρικές.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ