Κορονοϊός: Συγκλονίζει 44χρονος που βγήκε νικητής μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο Ρίου

Ένα μήνα νοσηλευόμενος στο νοσοκομείου Ρίου παρέμεινε ένας 44χρονος που νόσησε από κορονοϊό και κατάφερε να βγει νικητής από την μεγάλη μάχη.

Ο κ. Νίκος Σπανόπουλος, που κατάγεται από την Αμαλιάδα, και νόσησε έχοντας έρθει σε επαφή με τον αδελφό του, ο οποίος γύρισε από τους Αγίους Τόπους, στο γνωστό οργανωμένο ταξίδι που «έφερε» τον κορονοϊό στην δυτική Ελλάδα.

Όλα ξεκίνησαν με μερικά δέκατα, γρήγορα τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν για τον 44χρονο που δεν είχε κάποιο προηγούμενο βαρύ υποκείμενο νόσημα. Η αρχική εξέταση, γρήγορα μετατράπηκε σε νοσηλεία εβδομάδων, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Πέρασε 15 εφιαλτικές ημέρες και νύχτες σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο του Ρίου, έχοντας χάσει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Τον εφιάλτη έζησε και η οικογένειά του, που δεν μπορούσε καν να τον δει.

Ο κ. Νίκος Σπανόπουλος περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του: «Όταν μου είπαν ότι πρέπει να μπω σε ειδικό θάλαμο, είπα Νίκο τώρα πρέπει να παλέψεις για τη ζωή σου. Δεν ήξερα αν είναι μέρα νύχτα. Μόνο ο γιατρός μου έκανε νόημα και μου έδινε κουράγιο. Οι δικοί μου πέρασαν πιο δύσκολα. Είπα τα δίνουμε όλα».

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Οπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Σπανόπουλος, δεν θα πρέπει κανείς να παίρνει αψήφιστα τον κορονοϊό και την πιθανή έκθεσή του σε αυτόν. Ο ίδιος προτρέπει όλους να μείνουν μέσα στο σπίτι, αν δεν θέλουν να ζήσουν ότι έζησε και αυτός.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Πηγή: thebest.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ