Κορονοϊός ΗΠΑ: Η Νέα Υόρκη έχει απόθεμα αναπνευστήρων για 6 ημέρες


Κορονοϊός: Η Νέα Υόρκη έχει επαρκές απόθεμα αναπνευστήρων για άλλες έξι ημέρες, δεδομένου του ρυθμού που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία για την παροχή φροντίδας σε ασθενείς της νόσου Covid-19, προειδοποίησε σήμερα ο κυβερνήτης της πολιτείας.

Ο Άντριου Κουόμο είπε, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης σε δημοσιογράφους, ότι τα κρούσματα στην πολιτεία αυξήθηκαν στα 92.381 από 83.712 μία ημέρα νωρίτερα.

Οι θάνατοι αυξήθηκαν σε 2.373 από 1.941.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η εναέρια επιβατική κίνηση καταγράφει τη μεγαλύτερη πτώση της από την 11η Σεπτεμβρίου

Η εναέρια επιβατική κίνηση, που έχει πληγεί από την πανδημία της νόσου Covid-19, κατέγραψε πτώση 14,1% παγκοσμίως τον Φεβρουάριο, σε σύγκριση με έναν χρόνο πριν, ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA).

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πτώση της κίνησης από την 11η Σεπτεμβρίου, που αντανακλά την καταβύθιση του αριθμού πτήσεων εσωτερικού στην Κίνα και τη βίαιη πτώση της παγκόσμιας ζήτησης από και προς την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, εξαιτίας της εξάπλωσης του ιού Covid-19 και των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί από τις κυβερνήσεις», εξηγεί η IATA σε ένα δελτίο Τύπου.

Η πτώση 14,1% της παγκόσμιας αεροπορικής επιβατικής κίνησης (εξωτερικού και εσωτερικού) είναι «σοβαρή, όμως για τους μεταφορείς της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού, η πτώση είναι 41%. Και αυτό αναμένεται να επιδεινωθεί», επισήμανε ο γενικός διευθυντής της IATA Αλεξάντρ ντε Ζινιάκ, σε ένα δελτίο Τύπου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ