Κορονοϊός: Ο Τσιόδρας στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτών – Επίσκεψη στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα»


Κορονοϊός: Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό,  Σωτήρης Τσιόδρας, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο «Αγία Βαράβαρα», ούτως ώστε να ενημερώσει γιατρούς και νοσηλευτές για τη δύσκολη μάχη που όλοι δίνουν καθημερινά.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook στην οποία δημοσιεύονται και φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο νοσοκομείο, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Τις φωτογραφίες μου τις έστειλε φίλη νοσηλεύτρια η οποία με δική της επιθυμία ζήτησε να μετατεθεί στο νοσοκομείο λοιμωδων Αγίας Βαρβάρας που επαναλειτουργει τις τελευταίες εβδομάδες. Στις φωτογραφίες είναι ο κ Τσιοδρας ο οποίος είναι μαζι τους κάθε μέρα από το πρωί για να τους συντονίσει και να τους κάνει μαθήματα και μετά χωρίς διακοπή περνάει στην ενημέρωση μας. Διάβασα σήμερα πως άλλη ελληνική επιστημονική ομάδα έκανε μια σπουδαία ανακάλυψη για την εξέλιξη του ιού που ίσως σώσει πολλούς ανθρώπους. Αυτή είναι η Ελλάδα που αγαπούμε. Από την νοσοκόμα που παίρνει στην πλάτη της την ευθύνη, μέχρι το βαρύ πυροβολικό που ανοίγει δρόμους για την ανθρωπότητα. Πόσος πολύτιμος χώρος έχει καεί από τον δημόσιο διάλογο που ανήκει στο έργο αυτων των ανθρώπων αλλά αντίθετα αναλώθηκε σε σκουπίδια;».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ