Μάριος Παπαγεωργίου: «Θέλεις να μάθεις τι έγινε εκείνη τη νύχτα με τον Μάριο;»


Ένα σημαντικό τηλεφώνημα έφτασε στο «Τούνελ» για τον Μάριο και αναστάτωσε την οικογένειά του

Λίγο μετά τη συνομιλία που είχε η Αγγελική με πρόσωπα της πρώτης ομάδας του εγκεφάλου που θα διωχθούν για τη δολοφονία του, άγνωστος επικοινώνησε μαζί της.

«Θες να μάθεις τι έγινε εκείνη τη νύχτα με τον Μάριο; Που είναι θαμμένος; Θέλω αμοιβή και προστασία για να μιλήσω», της είπε.

 

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, ο Νίκος Ρουσσόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου, μετέφερε στον ή στους «ενδιαφερόμενους» τις προθέσεις της οικογένειας.

«Εάν μας οδηγήσουν στο σημείο ταφής του Μάριου Παπαγεωργίου και αποδειχθεί ότι είναι αυτός, η οικογένεια είναι διατεθειμένη να προσφέρει 100.000 ευρώ για να τελειώσει το μαρτύριό της. Όσον αφορά την προστασία που ζητούν, μπορώ να εγγυηθώ ότι θα δοθεί και δεν θα γνωρίζει κανείς τον μάρτυρα» τόνισε.

«ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΜΥΡΜΗΓΚΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΜΠΛΕΞΑΝ…»

Η Αγγελική Νικολούλη στη συνομιλία που είχε με πρόσωπα που φέρονται να ανήκουν στην πρώτη ομάδα του εγκεφάλου, επέμενε  να μάθει, έστω και ανώνυμα, που είναι θαμμένος ο Μάριος.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Με έμπλεξαν… Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι. Τότε που έκαναν ότι έκαναν στο παιδί, εγώ έλειπα, δεν ήμουν Αθήνα. Θέλω να βοηθήσω, αλλά δεν ξέρω να σας πω που είναι θαμμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώτος μάρτυρας.

Ο δεύτερος, φανερά εκνευρισμένος, της είπε για τις επικείμενες διώξεις εναντίον τους.

«Δεν με νοιάζει εμένα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα. Θα πάω στον Ανακριτή και θα φανεί η αλήθεια. Αυτόν τον π*****η μπορείς να μου πεις ποιος θα τον στριμώξει; Αυτός πρέπει να μιλήσει…», είπε αναφερόμενος στον εγκέφαλο.

Και ο δεύτερος μάρτυρας αρνήθηκε πως γνωρίζει που βρίσκεται η σορός του άτυχου νέου.

Το «Τούνελ» βρέθηκε και πάλι στην κορυφή του βουνού κοντά στον Κιθαιρώνα για να εντοπίσει και άλλα στοιχεία στο καμένο βαν που υπέδειξε μάρτυρας.

Τηλεθεατές, ακόμη και από την Αμερική, έστελναν ντοκουμέντα μέσω δορυφόρου, συνέδραμαν στις έρευνες και βρήκαν πότε αφέθηκε το βαν στο σημείο.

 

Όπως προκύπτει από το Google Earth, εγκαταλείφθηκε στο Όρος Πατέρα μεταξύ 10 Νοεμβρίου 2014 και 5 Ιουνίου 2015, καθώς στην πρώτη λήψη του δορυφόρου δεν υπήρχε εκεί, αλλά εμφανίζεται στην επόμενη.

Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» ΤΟΥ ΒΑΝ…

Το καμένο βαν φαίνεται ότι είναι ένα λευκό Volkswagen Transporter T4. Αυτό προέκυψε από τον αριθμό που βρέθηκε αρχικά στο καμένο όχημα. Η δεύτερη έρευνα στο κατεστραμμένο από τη φωτιά βαν, ανέδειξε τον σειριακό αριθμό της μηχανής. Είναι ο 044103373D.

 

Σύμφωνα με τον Καναδό ερευνητή, δεν εντοπίζεται επιταχυντής που να προκάλεσε τη πυρκαγιά. Ο ίδιος κάνει λόγο για ένα κόκκινο βαν που όπως προκύπτει από τη δική του έρευνα, χρησιμοποιήθηκε στη μεταφορά του πτώματος του Μάριου. Τα φερόμενα όμως ως μέλη της πρώτης ομάδας, απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις του δικαστηρίου όπου κατέθεσαν ως μάρτυρες, μίλησαν για ένα λευκό βαν με το οποίο μετέφεραν κάρβουνα την επίμαχη περίοδο.

ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…

Στην ευρύτερη περιοχή του Όρους Πατέρα και του Κιθαιρώνα, καταγράφηκαν δασικές πυρκαγιές στις 13 και 14 Ιουνίου 2016.

Φωτιά όμως υπήρξε στον Κιθαιρώνα στις 20 Ιουλίου 2019, στις 18 Αυγούστου του ίδιου έτους, αλλά και τον Οκτώβριο του 2012 μόλις δυο μήνες μετά την δολοφονία του Μάριου.

Στην παρούσα φάση, ερευνάται το ενδεχόμενο μήπως μετά τη φωτιά, κάποιος ή κάποιοι μετέφεραν το βαν στο σημείο όπου τελικά το εντόπισε η μάρτυρας που επικοινώνησε με την εκπομπή.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ…

Η τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, για τον εγκέφαλο και τη δεύτερη ομάδα του, καθαρογράφτηκε και είναι θέμα χρόνου να ασκηθούν νέες διώξεις στην ασύλληπτη μέχρι σήμερα ομάδα του, που απήγαγαν μαζί και δολοφόνησαν τον άτυχο Μάριο.

Πρόκειται για ομάδα οκτώ ατόμων ανάμεσά τους η σύζυγος και τα δύο παιδιά του εγκέφαλου, σύμφωνα με το όσα είπε στο «Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Ρουσσόπουλος.

Πηγή: anikolouli.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ