Κορονοϊός: Θετικά στον ιό 155 μέλη του πληρώματος του Ρούζβελτ


Κορονοϊός: Κανένας από τους ναυτικούς που έχουν βγει θετικοί δεν νοσηλεύεται 

Ο αριθμός των μελών του πληρώματος του αεροπλανοφόρου Ρούζβελτ, που βγήκαν θετικά στον κορoνοϊό έχει αυξηθεί κατά 13% τις τελευταίες 24 ώρες και ανέρχεται σε 155, ανακοίνωσε το Πολεμικό Ναυτικό το Σάββατο, λίγες ώρες αφότου ο κυβερνήτης του απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με το Reuters, το Πολεμικό Ναυτικό πρόσθεσε επίσης ότι έχει εξεταστεί το 44% από τα περίπου 5.000 μέλη του πληρώματος και 1.548 ναυτικοί έχουν μεταφερθεί στην ξηρά. Κανένας από τους ναυτικούς που έχουν βγει θετικοί δεν νοσηλεύεται αναφέρεται επίσης στη σχετική ανακοίνωση.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Δείτε τι «παράξενο» συνέβη στην Ελλάδα μετά τα μέτρα

Κορονοϊός: Αυτή είναι η χώρα που θα πλήξει τελευταία ο ιός (pics)

Κορονοϊός: Νέο σύμπτωμα του φονικού ιού – Αν το παρουσιάσετε ειδοποιήστε τον γιατρό σας

Αποθεώθηκε ο κυβερνήτης του αεροπλανοφόρου

Ο κυβερνήτης του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt, Μπρετ Κροζίερ, ο οποίος απηύθυνε έκκληση με επιστολή του σε δραματικό τόνο να απομακρυνθούν από το σκάφος του οι δεκάδες ναύτες που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, γνωρίζοντας ωστόσο την αποθέωση από το πλήρωμά του!

Ο κυβερνήτης Κροζίερ επέδειξε «πολύ κακή κρίση» σε μια «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» και δεν την αντιμετώπισε με τον απαραίτητο «επαγγελματισμό» ανέφερε ο υπηρεσιακός υπουργός Ναυτικού των ΗΠΑ Τόμας Μόντλι, ωστόσο η απόφαση βρήκε αντίθετους τους περίπου 4.000 ναύτες του αεροπλανοφόρου που αποθέωσαν τον κυβερνήτη με το σύνθημα «Κάπτεν Κροζίερ» να δονεί την ατμόσφαιρα!

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ