Βίκυ Σταμάτη: «Ζω σε άθλιες συνθήκες με 2.400 ευρώ τον μήνα»


Βίκυ Σταμάτη: «Ζω σε άθλιες συνθήκες με 2.400 ευρώ τον μήνα». «Ζούμε έναν πόλεμο. Μία κατοχή», είπε η Βίκυ Σταμάτη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN

Η κ. Σταμάτη ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης αφού, οι δύο συντάξεις του κ. Τσοχατζόπουλου δεν επαρκούν.

Συγκεκριμένα μπορεί όπως είπε να κρατήσει μόνο 1.200 ευρώ από την κάθε μία. «Από τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος. Πρόκειται για τη μία του βουλευτού και την άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου- του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη.

“Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας.

Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις, με άπειρα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιο τρόπο μας ευεργετούν σε στιγμές που έχουμε την απόλυτη ανάγκη», είπε.

«Ήθελαν την απόλυτη εξόντωση και την πέτυχαν, βιώνουμε έναν αληθινό πόλεμο».

Η κα Σταμάτη, μιλώντας για την πολυτελή ζωή της πριν τη φυλάκιση δήλωσε ότι δεν ζούσε υπερβολικά και πως καμία γυναίκα δεν διώχθηκε για κουρτίνες και καναπέδες. Όσον αφορά τις φήμες για πισίνα στο σπίτι στην Ακρόπολη τις χαρακτήρισε ανυπόστατες. Την ίδια ώρα η κα Σταμάτη χαρακτήρισε πολιτική τη δίωξή της και αναφέρθηκε στον σύζυγό της ως… «κυτταρικά και βιολογικά ευγενή» ενώ τόνισε πως «ήταν ένας αριστοκράτης πραγματικός».

Πηγή


3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί ασχολείστε με αποβράσματα?? Εμένα ποιος με ρώτησε με πόσα ζω? Η Σταμάτη τι Είναι? Έλεος !

  2. Ξεφτιλισμενα σκουλήκια της ελληνικής κοινωνίας.Επρεπε να μη δείτε το φως του ήλιου ξανά.Αλλα δε φταίτε εσείς, φταίνε αυτοί που σας δίνουν σύνταξη κιόλας για να ζείτε..Αλλος χρωστάει 10€ και του τα παίρνουν από το λογαριασμό χωρίς να ρωτάνε και εσείς που χρωστάτε εκατόμμυρια παίρνετε αβασάνιστα 2400€?Μωρη ξιπασμενη ανδρόγυνο με 3 παιδιά παίρνουν κάθε μήνα από 500 ο καθένας και δεν τους λείπει τίποτα με τόσους λογαριασμούς που έχουν να πληρώσουν και εσένα δε σου φτάνουν 1000 κάθε μήνα για δίδακτρα?Στο δημόσιο να τον στέλνεις.Αλλα είπαμε δε φταίτε εσείς, σας καλύπτουν όλοι,όλα τα κόμματα για να ζείτε εσείς εις υγείαν το κορόιδο του ελληνικού λαού δηλαδή.

  3. TI ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ 1.000.000 € ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΥΤΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΜΕΣΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΝΗΣΙΑ. ΓΕΛΕΙΟΙ Ε ΓΕΛΕΙΟΙ…

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ