Κορονοϊός – Λάρισα: Συγκλονίζει η εξομολόγηση γιατρού μέσα από θάλαμο αρνητικής πίεσης


Συγκλονιστική εξομολόγηση γιατρού με κορονοϊό από τη Λάρισα στο Mega – «Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Τη μάχη που δίνει με τον κορονοϊό περιέγραψε στο Mega μιλώντας μέσα από τον θάλαμο αρνητικής πίεσης ο 47χρονος γιατρός Χαρίλαος Ταμπαθάνης.

«Τα συμπτώματα βγήκανε Τετάρτη απόγευμα που άρχισα να κάνω υψηλούς πυρετούς. Το βράδυ μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα έκλαιγα από τη στεναχώρια μου, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ», ανέφερε.

Οι φωτογραφίες που ο ίδιος τράβηξε μέσα στον θάλαμο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, είναι η αποτύπωση της δραματικής του έκκλησης. Πρώτη του έννοια όταν διαγνώστηκε θετικός ήταν να ειδοποιήσει τους ασθενείς τους.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο 47χρονος γιατρός περιγράφοντας συγκινημένος την κατάστασή του δήλωσε πώς θεώρησε χρέος του να ειδοποιήσει τους ασθενείς του. «Θεώρησα καλό να ενημερώσω τους πάντες και να κρατήσω τον λόγο που έδωσα στον Ιπποκράτη. Έδωσα το όνομά μου δημόσια για να μάθει ο κόσμος και να προφυλαχτεί. Δεν μπορούσα να το κρατούσα κρυφό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Ταμπαθάνη ένα από τα φάρμακα που τον βοήθησαν ώστε να βελτιωθεί ραγδαία η κατάσταση της υγείας του, είναι εκείνο που είχε χορηγηθεί και στον βουλευτή Χρήστο Κέλλα.

Ο Χαρίλαος Ταμπαθάνης συνεχίζει να νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης με τη βοήθεια οξυγόνου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ