Γυναίκα ισχυρίζεται ότι αγόρασε οικόπεδο στη σελήνη (pics)


Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Μια γυναίκα δήλωσε σε εφημερίδα της Ρόδου ότι έχει αγοράσει οικόπεδο στην σελήνη

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Νικόλ Κίντμαν και ο Τομ Κρουζ, με μια 39χρονη από τη Ρόδο; Η απάντηση είναι… οικόπεδο στη Σελήνη!

Ηταν το 2001, όταν η Ζ.Π. από τη Ρόδο, είδε σε πρωινή τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή ότι διατίθεται προς πώληση στην Ελλάδα περιορισμένος αριθμός οικοπέδων στη Σελήνη, καθώς είχαν ήδη σπεύσει διασημότητες, celebrities, μέλη βασιλικών οικογενειών και πολλοί εκκεντρικοί ανά την υφήλιο για να «καπαρώσουν» οικόπεδα με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να γίνουν ανάρπαστα!

Ετσι, η ίδια αμέσως τηλεφώνησε στην εκπομπή από όπου την παρέπεμψαν στο κτηματομεσιτικό γραφείο που διεκπεραίωσε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η Ζ.Π. κατέβαλε αντίτιμο 40.000 δρχ για την αγορά δύο στρεμμάτων και μάλιστα σε προνομιακή θέση, η τιμή των οποίων σήμερα όπως λέει, έχει εκτοξευθεί στα ύψη καθώς πλέον είναι δυσεύρετα!

Οι έρευνες στο Internet για τις τιμές των οικοπέδων στη Σελήνη δείχνουν ότι το κόστος αγοράς μερικών στρεμμάτων στην επιφάνειά της έχει σημειώσει στα τελευταία χρόνια αύξηση που ξεπερνά το 50%! Η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατική» ότι το… προνομιακό οικόπεδο στη Σελήνη προορίζεται για την κόρη της, που σήμερα είναι στα 18! Η Ζ.Π. έχει στην κατοχή της τίτλους ιδιοκτησίας, τα συμβόλαια αλλά και την απόδειξη αγοράς του οικοπέδου.

Ρόδος: Τα έγγραφα για την αγορά του οικοπέδου

Πάντως η πρώτη αγοραπωλησία οικοπέδου εκτός Γης έγινε το 1955, όταν ο Robert R. Coles, πρώην διευθυντής του πλανητάριου Hayden της Νέας Υόρκης, αποφάσισε (αφού ποτέ κανείς δεν είχε κατοχυρώσει ιδιοκτησία στη Σελήνη) να πουλάει πέντε στρέμματα εκεί, έναντι ενός δολαρίου.

Η επιχείρηση δεν πήγε και πολύ καλά και γρήγορα το εγχείρημα ξεχάστηκε. Το 1980 εμφανίζεται ο Denis Hope, ιδιοκτήτης της εταιρείας Lunar Embassy που σήμερα είναι η μεγαλύτερη του είδους. Αρχικά πουλούσε τους τίτλους… εξωγήινης ιδιοκτησίας στα σούπερ μάρκετ και τώρα πια δραστηριοποιείται αποκλειστικά, μέσω του Internet.

Πηγή: dimokratiki.gr 


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ