Κορονοϊός: Αναστέλλονται οι αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στα νησιά


Κορονοϊός: Αναστολή των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών από και προς τα νησιά λόγω της πανδημίας, ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς.

Την αναστολή των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών από και προς τα νησιά λόγω του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς.

Το μέτρο ισχύει έως και τις 27 του Απριλίου, ενώ η μόνη εξαίρεση είναι οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών.

Ειδικότερα, όσον αφορά στα αεροδρόμια, στα λιμάνια, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και στα ΚΤΕΛ θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μονίμων κατοίκων προς τη φερόμενη βάση της Ε1 δήλωση της μόνιμης κατοικίας και χωρίς δυνατότητα επιστροφής μέχρι τη λήξη των γενικών μέτρων. Εξαιρούνται, είπε, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμαάτων Ασφλείας καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό, το προσωπικό της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και το τεχνικό προσωπικό κρίσιμων υποδομών του κράτους.

“Όσον αφορά στα αεροδρόμια, στα λιμάνια, σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και στα ΚΤΕΛ θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μονίμων κατοίκων προς τη φερόμενη βάση της Ε1 δήλωση της μόνιμης κατοικίας και χωρίς δυνατότητα επιστροφής μέχρι τη λήξη των γενικών μέτρων”,ανέφερε ο κ. Χαρδαλίας.

Και πρόσθεσε: “Εξαιρούνται, είπε, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμαάτων Ασφλείας καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό, το προσωπικό της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και το τεχνικό προσωπικό κρίσιμων υποδομών του κράτους”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ