Σοκ: Πέθανε στην κηδεία της μητέρας της που «έφυγε» από κορονοϊό


Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή στα 63 της χρόνια λόγω κορονοϊού και εκείνη κατέρρευσε, αδυνατώντας να αποδεχτεί αυτό που συνέβη

Η 32χρονη Laura Richards έπαθε έμφραγμα στην κηδεία της μητέρας της στο νεκροταφείο του Warwickshire. Οι άνθρωποι που ήταν γύρω, προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, αλλά ήταν μάταιο.

Η δεύτερη κόρη της Julie Murphy και αδερφή της άτυχης γυναίκας δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία γιατί είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

«Κατέβαζαν το φέρετρο της μητέρας μου στο έδαφος και η Laura είπε ξαφνικά ότι δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Χτυπούσε το στήθος της. Η κόρη μου της είπε να καθίσει κάτω και της έβαλε ένα παλτό γύρω της αλλά με τα βίας μπορούσε να μιλήσει ή να αναπνεύσει», περιγράφει στη Daily Mail η 45χρονη Sadie που δηλώνει συντετριμμένη για τις δύο απώλειες της οικογένειας.

«Ακόμα και ο εφημέριος προσπάθησε να της σώσει τη ζωή. Αλλά δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, έπαθε βαρύ έμφραγμα. Να χάνεις την αδερφή σου στην κηδεία της μαμάς σου είναι σαν ταινία τρόμου. Ήταν μόλις 32».

Η γιαγιά και μητέρα 4 παιδιών πέθανε στο νοσοκομείο από κορονοϊό. Θάφτηκε δίπλα στον σύζυγό της Kevin, που πέθανε το 2012. Η κόρη της Laura θάφτηκε δίπλα της, μια ημέρα αργότερα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ