Στην διαπασών τα ηχεία… στην Παναγία την Πορτοκαλούσα στο Άργος καταγγέλλει αναγνώστης


Βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο οι ιερείς βάζοντας τέρμα τα ηχεία με ισχυρές μικροφωνικές εγκαταστάσεις μεταδίδοντας έκτος από την λειτουργία καθημερινά και διάφορους λόγους κλπ.

Η εκκλησία βρίσκεται στο μέσο ενός βουνού που βλέπει το Άργος με αποτέλεσμα εγώ να βρίσκομαι σε απόσταση 5 χιλιομέτρων αλλά είναι σαν να τους έχω δίπλα μου… αναγκάζομαι να κλείνω πορτες και παράθυρα…για τόση ένταση μιλάμε.

Και θα μου πεις τι κακό έχει όλο αυτό…; Το κακό είναι πως δεν υπάρχει σεβασμός ούτε στις ώρες κοινής Ησυχίας αλλά ούτε στην διαφορετικότητα του καθενός.

Εγώ δουλεύω καθημερινά δεν είμαι από αυτούς που μένουν σπίτι, με αποτέλεσμα όταν έχω ξυπνήσει από τις 5:00 το πρωί να μην μπορώ να βρω ησυχία γυρνώντας σπίτι μου…!

Όλο αυτό Από την άλλη μου θύμισε τριτοκοσμικές καταστάσεις εκεί που οι μουσουλμάνοι μουλάδες βγαίνουν και ψέλνουν και ακούγονται σε όλη την χώρα.

Και προτού πέσουν να με φάνε μερικοί μερικοί να τονίσω πως είμαι χριστιανός πιο πολύ και από τους πολλούς αλλά δεν έχει κανένα νόημα η Θρησκεία όταν ΔΕΝ σέβομαι τον διπλανό μου…!

Ειλικρινά δεν βρίσκω κανένα όφελος από όλο αυτό εκτός από το να θρέψουν την αυταρέσκεια τους και τίποτα άλλο… ντρέπομαι για αυτούς τους «χριστιανούς»…! Αλληλεγγύη 0 σεβασμός 0…

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 (όπου άλλαξε η δημοσιογραφική ομάδα) να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη. Τα email σας μπορείτε να τα στέλνετε στο: [email protected]


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ