Κορονοϊος στην Ελλάδα: Voucher 600 ευρώ για τους επιστήμονες – Κάντε ΕΔΩ την αίτηση

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα, 20 Απριλίου, θα διαρκέσει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο «ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον COVID-19 που εντάσσονται στους έξι βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας, βάσει Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ), οριζομένων από το υπουργείο Οικονομικών».

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της αίτησης χιλιάδων επιστημόνων και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών για το επίδομα κατάρτισης των 600 ευρώ που θα λάβουν πραγματοποιώντας τηλε-κατάρτιση, ως ενίσχυση τους απο τις επιπτώσεις της εξάπλωσης του COVID-19.

Το ΚΔΒΜ2 ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ι.Κ.Ε με παρουσία 30 ετών στην εκπαίδευση και στην επαγγελματική κατάρτιση συμμετέχει στις διαδικασίες ενίσχυσης όλων των κοινωνικών ομάδων και δίνει τη δυνατότητα σε επιστήμονες 6 βασικών κλάδων να συμμετάσχουν σε προγράμματα τηλεκατάρτισης και να επιχορηγηθούν με εκπαιδευτικό επίδομα 600 ευρώ.

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ :

Οι επιστήμονες-ελεύθεροι επαγγελματίες που εντάσσονται στους κάτωθι βασικούς επιστημονικούς κλάδους:

  • Δικηγόροι, ασκούμενοι δικηγόροι , συμβολαιογράφοι , δικαστικοί επιμελητές
  • Γιατροί (και ιατρικό προσωπικό)
  • Οδοντίατροι
  • Μηχανικοί
  • Αρχιτέκτονες
  • Οικονομολόγοι ή λογιστές
  • Εκπαιδευτικοί
  • Ερευνητές

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα αφορά 100 ώρες τηλεκατάρτισης μετά την ολοκλήρωση των οποίων θα καταβληθεί το εκπαιδευτικό επίδομα των 600 € σε δύο δόσεις (400€+200€) και οι ωφελούμενοι θα λάβουν πιστοποίηση (προαιρετική διαδικασία) για τα αντικείμενα κατάρτισης που θα παρακολουθήσουν. Η διδακτική ώρα ορίζεται σε 40 λεπτά.

Τα θεματικά αντικείμενα

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)
2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία
4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου
5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη
6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)
7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία
8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον
9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας
10. Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές

Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους ότι για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αίτησης θα απαιτηθεί η συμπλήρωση στοιχείων τους σε ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας( https://elearning.yeka.gr) .

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ