Κορονοϊός: Πέθανε εκατομμυριούχος φίλος και χρηματοδότης του Τραμπ

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ένας επιφανής επιχειρηματίας της Νέας Υόρκης και μακροχρόνιος φίλος του προέδρου Τραμπ, ο Στάνλεϊ Σέρα, έχασε τη ζωή του από επιπλοκές του κορονοϊού, όπως μεταδίδει το CNNi.

O Στάνλει Σέρα, 78 χρόνων, ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς Αμερικανούς επιχειρηματίες στο Real Estate καθώς και πολυετής χρηματοδότης του ρεπουμπλικανικού κόμματος και φίλος του προέδρου.

Καθώς ανήκε, λόγω ηλικίας, στις ευπαθείς ομάδες, νοσηλευόταν από τις 24 Μαρτίου. Οι επιπλοκές ήταν πολύ σοβαρές με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας, που έχει στην κατοχή του πολλά γνωστά κτήρια της Νέας Υόρκης, να καταλήξει.

Τον περασμένο μήνα, ο Τραμπ είχε αναφερθεί σε έναν φίλο που μάχεται «την μοχθηρότητα» του κορονοϊού. Πλέον πιστεύεται ότι αναφερόταν στον Σέρα, καθώς οι αναφορές του ταυτίζονται με την πορεία της υγείας του.

Από το 2016 έως το 2019 ο εκλιπών είχε ενισχύσει τον Τραμπ και τις εκστρατείες του με το συνολικό ποσό των 402.800 δολαρίων.

Αναφερόμενος στον φίλο του, το 2019 κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας, ο Ντόναλντ Τραμπ τον είχε περιγράψει ως έναν «από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και ανθρώπους της αγοράς ακινήτων στον κόσμο».

«Είναι υπέροχος τύπος και είναι κοντά μου από την αρχή», είχε προσθέσει τότε.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here