Everest: Καφές, χυμός και μηνύματα εμψύχωσης για τους εργαζόμενους της Υγείας


Με τη μάχη κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να φαίνεται πως κορυφώνεται το αμέσως επόμενο διάστημα στη χώρα μας και τα πρώτα μηνύματα να είναι θετικά για τον περιορισμό της, οι γιατροί, οι νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, συνεχίζουν να δίνουν ακούραστα τον αγώνα αυτό.

Τα νοσοκομεία της χώρας μας δείχνουν πως αντεπεξέρχονται στις συνθήκες πίεσης και οι εργαζόμενοι, που υπό πολύ σκληρές συνθήκες φέρουν εις πέρας το τιτάνιο έργο τους, κρατούν το σύστημα όρθιο. Από την πρώτη στιγμή, σύσσωμη η ελληνική κοινωνία έδειξε πως αναγνωρίζει το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλουν και με κάθε τρόπο στέκεται στο πλευρό τους, σε επίπεδο ηθικής συμπαράστασης.

Τα καταστήματα Everest ήδη από τις 19 Μαρτίου προσφέρουν δωρεάν καφέ και φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι σε όλους όσοι εργάζονται στα νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, προσφέροντάς τους έμπρακτα μια στιγμή χαράς, ανακούφισης και, κυρίως, αναγνώρισης στον καθημερινό τους Γολγοθά. Τώρα, που η μάχη βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της, τα Everest συνεχίζουν να στηρίζουν τους εργαζόμενους αυτούς που κρατούν όρθια την ελληνική κοινωνία. Για τον σκοπό αυτό, τοποθετούν ειδικές οθόνες σε όλα τα καταστήματά τους που βρίσκονται κοντά σε νοσοκομεία, ώστε να μεταφέρουν στους υγειονομικούς εργαζόμενους τα μηνύματα συμπαράστασης του απλού κόσμου.

Καθένας από εμάς μπορεί να κάνει μια σχετική ανάρτηση στις σελίδες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, Instagram) με το μήνυμα στο hashtag #ειμαστεμαζισας που θέλει να στείλει σε κάθε έναν γιατρό, κάθε έναν νοσηλευτή, κάθε εργαζόμενο σε όλους τους τομείς των νοσοκομείων αλλά και του ΕΚΑΒ. Με κάθε μήνυμα προς αυτούς τους μεγάλους ήρωες της καθημερινότητάς μας, τους εμψυχώνουμε και τους δίνουμε περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους, που όπως όλα δείχνουν είναι μακρύς όσο και δύσκολος. Όλα τα μηνύματα φτάνουν στους αποδέκτες τους μέσα από ειδικές οθόνες που τοποθετούνται αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό σε όλα τα καταστήματα Everest που βρίσκονται κοντά σε νοσοκομεία.

Τα καταστήματα Everest αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστίασης στην Ελλάδα. Από τα περίπου 200 σημεία πώλησης που διαθέτουν, είναι κοντά σε όλους μας, ως πρώτη επιλογή ποιοτικών προϊόντων για τις καθημερινές μας ανάγκες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Καφές, χυμός, σάντουιτς και δεκάδες άλλα προϊόντα φροντίζουν τον κάθε πελάτη τους, με σεβασμό στα προσωπικά του γούστα – η εξατομίκευση άλλωστε είναι το βασικό τους χαρακτηριστικό. Δεν είναι τυχαίο πως τα Everest είναι η πρώτη αλυσίδα που αναπτύχθηκε στον τομέα του streetfood στην Ελλάδα και η πρώτη που προσέφερε στους καταναλωτές την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο χαρμάνια καφέ με διαφορετικά γευστικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές τιμές.

Σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, τα Everest βγήκαν από την αρχή μπροστά, δηλώνοντας με τη δωρεάν προσφορά καφέ και χυμού, την έμπρακτη στήριξή τους στους ανθρώπους της Υγείας στη χώρα μας. Τώρα μας καλούν να δείξουμε κι εμείς τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους αυτούς: #Είμαστεμαζίσας, λέμε όλοι μας στο προσωπικό των νοσοκομείων μας και του ΕΚΑΒ, σε όλους εκείνους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το κοινωνικό σύνολο. Λέμε #είμαστεμαζίσας και τους δίνουμε και τη δική μας δύναμη για να συνεχίσουν την τιτάνια προσπάθειά τους.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ