Τσίπρας: LIVE η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Kontra


Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra παραχωρεί απόψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται, πως τις προηγούμενες ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας μεταξύ άλλως πως αντιμετωπίζει την κρίση ως «ευκαιρία για να υπάρξει μια μεγάλη αναδιάρθρωση στις εργασιακές σχέσεις».

ΔΕΙΤΕ LIVE:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε τον φόβο του ότι η έλλειψη προληπτικών μέτρων στήριξης οικονομίας, εργασίας και επιχειρήσεων, που καταλογίζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λόγω κορωνοϊοϋ, θα οδηγήσουν σε «εξαιρετικά δυσμενή πραγματικότητα» μετά το τέλος της πανδημίας, την ώρα δηλαδή που θα επιχειρείται η επανεκκίνηση της οικονομίας.

«Πρόκειται για συνειδητή πολιτική επιλογή» της κυβέρνησης, αφού, όπως είπε, υπάρχουν αυτή τη στιγμή δημοσιονομικά οι δυνατότητες για στήριξη της εργασίας και των επιχειρήσεων. Οι δηλώσεις αυτές, έγιναν κατά την τηλεδιάσκεψη του με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας, Γιώργο Μυλωνά, και εκπροσώπους εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ και τις μεταφορές, με αντικείμενο τα μέτρα στήριξης του κόσμου της εργασίας που πλήττεται από την κρίση του Covid-19.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ