Κορονοϊός ΗΠΑ: Το όνομα του Τραμπ στην επιταγή με το επίδομα που θα λάβουν οι Αμερικανοί


Κορονοϊός: Επίδομα που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές δυσχέρειες της πανδημίας πρόκειται  να λάβουν τις επόμενες ημέρες περίπου 80 εκατομμύρια Αμερικανοί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Washington Post η επιταγή των 1.200 δολαρίων που θα λάβουν οι πολίτες θα έχει τυπωμένο σε αυτή το όνομά του Αμερικανού προέδρου.

Συγκεκριμένα το όνομά του Ντόναλντ Τραμπ θα εμφανίζεται στο «υπόμνημα» της επιστολής.

Η διαδικασία της αποστολής των επιταγών πρέπει να αρχίσει κανονικά την Πέμπτη.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Εν τω μεταξύ οι εισαγωγές σε νοσοκομεία μειώθηκαν για δεύτερη συνεχή μέρα στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, δηλώνει ο κυβερνήτης Κουόμο. 752 νέοι θάνατοι.

Οι εισαγωγές σε νοσοκομεία εξαιτίας του νέου κορονοϊού μειώθηκαν για δεύτερη συνεχή μέρα και το σύστημα υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης έχει σταθεροποιηθεί στο βαθμό που η Πολιτεία μπορεί να δώσει αναπνευστήρες σε άλλες Πολιτείες, δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο.

Μιλώντας στην ημερήσια συνέντευξη Τύπου, ο κυβερνήτης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης δήλωσε πως από χθες μέχρι σήμερα, καταγράφηκαν 752 νέοι θάνατοι εξαιτίας του ιού. Χθες ο ημερήσιος αριθμός των νεκρών ανερχόταν σε 778.

Όπως ανέφερε, η Πολιτεία έχει πραγματοποιήσει πάνω από 500.000 τεστ του ιού, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη Πολιτεία.

Παράλληλα έδωσε ένα περίγραμμα για το πώς θα ξεκινήσει η επαναλειτουργία των επιχειρήσεων. Αρχικά θα τεθούν σε λειτουργία εκείνες που παρέχουν τις πλέον βασικές υπηρεσίες και εκείνες που ο κίνδυνος μετάδοσης μολύνσεων είναι μικρότερος.

«Θα έχουμε τελειώσει όταν θα έχουμε ένα εμβόλιο», τόνισε, λέγοντας πως αυτό αναμένεται σε 12 έως 18 μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ