Κορονοϊός: Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. το Facebook – Ποιους παρακολουθεί


Ιδιαιτέρως αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας σε διόδια, εθνικές οδούς και παραδρόμους, αλλά και σε Εκκλησίες – «Παρακολούθηση» θα υπάρχει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις Αρχές

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται αυστηρή επιτήρηση των περιορισμών που ισχύουν λόγω κορονοϊού, καθώς το σχέδιο της Αστυνομίας, αποσκοπεί σε καθολική αποτροπή όσων προσπαθήσουν να παραβιάσουν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Εκτός από τους ελέγχους προς όσους θελήσουν να δραπετεύσουν προς εξοχικά, χωριά και άλλους σχετικούς προορισμούς ενόψει Πάσχα, αυστηροί έλεγχοι θα υπάρξουν και για τυχόν προσπάθειες συναθροίσεων σε εκκλησίες και σπίτια για τον εορτασμό των ημερών αυτών.

Οι περιπολίες της ΔΙ.ΑΣ. αλλά και αστυνομικών με πολιτικά θα αυξηθούν κυρίως τη Μεγάλη Παρασκευή και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές παρακολουθούν ήδη ομάδες στο Faceboοk που καλούν τους πολίτες είτε να πάνε στις εκκλησίες, είτε να συγκεντρωθούν σε διάφορα σημεία, αγνοώντας τα αυστηρά μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Οι αστυνομικοί έχουν λάβει εντολές ώστε να είναι ιδιαίτερα αυστηροί στους ελέγχους, να μην δέχονται αστείες δικαιολογίες και να…. ψάχνουν ακόμα και τα πορτ μπαγκάζ των αυτοκινήτων, προκειμένου να διαπιστώνουν ότι όλα είναι νόμιμα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ