Κορονοϊός – Χαλκιδική: Απίστευτες εικόνες από τον… ουρανό – «Σαν το σπίτι δεν έχει»


Με ένα ηχογραφημένο μήνυμα που μεταδίδεται από drone, ο Δήμος Κασσάνδρας υπενθυμίζει στους πολίτες που βρίσκονται για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα στο παραλιακό μέτωπο της Χαλκιδικής, την αναγκαιότητα να μείνουν στο σπίτι και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Καθημερινά, μέχρι και τη Δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) τελευταίας τεχνολογίας, με πρωτοβουλία της Δημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά και του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, θα πραγματοποιεί «χαμηλές πτήσεις» στις παραλίες της Κασσάνδρας και θα υπενθυμίζει στους κατοίκους, αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής, τα μέτρα αυτοπροστασίας ενάντια στον Covid-19.

Δείτε στο βίντεο το drone:

Όπως επεσήμανε η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά στο xalkidikipolitiki.gr, «ο Δήμος με χαρά και μεγάλη ετοιμότητα περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής το φετινό καλοκαίρι, αφού θα ‘χει τελειώσει η πανδημία του κορονοϊού. Γι’ αυτό παροτρύνουμε επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στο σπίτι».

“Μένουμε Σπίτι” για να μπορούμε να απολαύσουμε όλοι υγιείς και ασφαλείς ακόμη ένα όμορφο και αξέχαστο καλοκαίρι στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής!

Σεβόμαστε τη δημόσια υγεία. Μένουμε σπίτι».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ